Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

CV

Installatiebedrijf G. Hek | CV

CV

Warmte maakt van uw huis uw thuis!

Comfortabele warmte in uw huis geeft heerlijk wooncomfort. De keuzes voor verwarming zijn ontelbaar. De grote kracht van Installatiebedrijf G. Hek is het plaatsen van energiezuinige warmtesystemen zoals HR-ketels, warmtepompen, WTW-systemen en stadsverwarming. Bij de keuze voor het aanleggen van een complete cv installatie, vloerverwarming of zonneboiler kunt u rekenen op een objectief en onafhankelijk advies. Omdat de keuze van een verwarmingsinstallatie afhankelijk is van uw persoonlijke situatie en woonomgeving, komen wij eerst bij u ter plaatse opnemen alvorens u een passend advies te geven. Uiteraard kunt u bij ons een keuze maken uit een aantal verschillende onderhoudscontracten.

Luchtverwarming

In een aantal gevallen is het interessant om de kiezen voor luchtverwarming. Bij deze vorm van verwarming zijn geen water of andere vloeistoffen nodig om warmte af te geven. Luchtverwarming wordt veel toegepast in: scholen, sporthallen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen, werkplaatsen, productieruimtes en toonzalen. Wij nodigen u graag uit in onze showroom en laat u inspireren door de meest efficiënte en moderne verwarmingssystemen.

Design radiatoren geven luxe aan de ruimte

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor uw (design) radiator, handdoekradiator, of vloerverwarming. Onze verwarmingsspecialisten zorgen er voor dat u er altijd warmpjes bij zit.

Direct contact opnemen