Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Hek Badkamers

Hek Badkamers | Ons bedrijf

Hek Badkamers

Wij ontwerpen mooie badkamers in de wijde omgeving van Woudenberg
Al vele jaren zijn wij van Hek Badkamers, onderdeel van ons installatiebedrijf G. Hek, in Woudenberg, gepassioneerd bezig met het samenstellen van de perfecte badkamer voor onze klanten. Bij Hek Badkamers staan we als badkamerspecialist graag voor u klaar om uw droombadkamer te ontwerpen. En natuurlijk kunnen we met ons eigen installatiebedrijf ook de gehele installatie van de badkamer voor u verzorgen. Wij realiseren complete badkamers in de wijde omgeving. Hek Badkamers heeft in de afgelopen jaren met ons eigen installatiebedrijf heel veel badkamers gerealiseerd in o.a. Zeist, Wijk bij Duurstede, Leusden, Doorn en Bunnik.

Badkamer ontwerp aansluitend bij uw smaak

Door uitgebreid met u om de tafel te gaan, inventariseren we uw ideeën voor de perfecte badkamer. Wilt u alvast badkamerinspiratie opdoen? Kijk dan eens op de pagina badkamers of toiletten. Van moderne badkamers tot senioren badkamers met extra veiligheid en comfort, bij Hek Badkamers in Woudenberg kunt u voor elke type badkamer terecht. Nadat we het badkamerontwerp gereed hebben, gaan wij voor u aan de slag met de badkamerinstallatie. Wilt u profiteren van de kwaliteiten van Hek Badkamers? Maak dan een afspraak bij ons in de showroom.

Breed sanitair assortiment


Bij Hek Badkamers hebben wij een grote badkamershowroom met een uitgebreid badkamer assortiment. Van douche cabine tot badkamermeubel, van kraan tot luxe inloopdouche met douchecabine. Bij ons heeft u de keuze uit veel A-merken, zoals Sealskin, Hansgrohe, Sphinx en HSK. Naast A-merken hebben wij ook het Baden+ huismerk 'Mix & Match' met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Het Badenplus huismerk is exclusief verkrijgbaar bij de Baden+ winkels, waar Hek Badkamers in Woudenberg er één van is. Wilt u uw bad vervangen door een ruime inloop douche? Aarzel niet om bij ons langs te komen. Wij helpen u graag.

Snelle levering van uw badkamer


Na de ontwerpfase gaan we aan de slag met het installeren van uw badkamer. Met ons eigen installatiebedrijf kunt u uitgaan van een snelle levering. Ons doel is om u zo snel mogelijk van uw badkamer te laten genieten. Ook komt u door een duidelijke planning niet voor verassingen te staan.

Kwaliteit en oog voor detail

Hek Badkamers let extra goed op details, zodat alles écht naar wens is. Geen irritaties door kleine slordigheden. Het resultaat dat wij leveren, is perfect. Naast de Uneto-VNI garantie bieden wij een verzekerde garantie van drie jaar op al ons installatiewerk. En dat doen we niet voor niets. We weten dat het goed is!

Neem nu contact op met Hek Badkamers. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Bekijk hier onze openingstijden.

Direct contact opnemen