Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

In uw regio

In uw regio

In uw regio

Badkamers in de ruime omgeving van Woudenberg

Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg ontwerpt en installeert compleet nieuwe badkamers in de ruime omgeving van Woudenberg. Als we in ons klantenbestand kijken dan zijn we in vele plaatsen aan de slag geweest. Denk aan Nijkerk, Doorn, Zeist, Hilversum en Amersfoort. En waarom kiezen deze klanten Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg? Onze passie om de perfecte badkamer of toilet voor onze klant te ontwerpen en te installeren. We zijn niet tevreden als u dat niet bent!

Grote inspirerende badkamer showroom

Graag ontvangen we onze klanten in onze ruime, inspirerende badkamershowroom: Hek Badkamers in Woudenberg. Hier staan veel realistische badkameropstellingen die u zo naar uw thuissituatie in Woudenberg of omgeving kunt vertalen. Ook kunt u alvast een kijkje nemen op deze site. Kijk eens naar alle voorbeeld badkamers van Badenplus. Een moderne badkamer, tijdloze badkamer, een badkamer voor senioren. Bij Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg zijn we in staat om alle badkamerstijlen te vertalen naar uw thuissituatie in Woudenberg of Nijkerk, Doorn, Zeist, Hilversum en Amersfoort.

Van bad naar douche in 1 dag

Steeds vaker willen mensen zo lang mogelijk in hun eigen huis blijven wonen. Maar juist de badkamer brengt veel risico's met zich mee. Bij Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg weten we precies hoe we veiligheid en comfort in uw badkamer kunnen brengen. Bijvoorbeeld door uw bad te vervangen voor een ruime inloopdouche. Ook de douche wc is een oplossing die door de hygiëne met water voor extra comfort zorgt. Al veel klanten in Woudenberg, Amersfoort, Hilversum, Zeist, Doorn en Nijkerk zijn u voorgegaan.

Aarzel niet en maak een afspraak dan gaan we graag voor u aan de slag!