Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Hilversum

Hilversum

Hilversum

Geniet van een nieuwe badkamer in uw woning in Hilversum

Bent u toe aan een nieuwe badkamer of toilet in uw woning in Hilversum dan is het zeker de moeite waard om even een bezoek te brengen aan G. Hek Installatiebedrijf in Woudenberg. Naast ons vakbekwame installatiebedrijf voor alle technische installaties in en rond uw huis in Hilversum kunnen we u ook van dienst zijn voor een mooie nieuwe complete badkamer of toilet.

Veel frisse ideetjes voor uw nieuwe badkamer in Hilversum

Onze ruime badkamer showroom in Woudenberg brengt direct nieuwe ideeen voor uw woning in Hilversum. Alle stijlen zijn bij ons vertegenwoordigd. Van moderne badkamer tot trendy badkamer. Of juist oplossingen voro een veilige badkamer. Ook voor het toilet is een bezoek aan onze badkamerwinkel in Woudenberg vlakbij Hilversum de moeite waard. Denk bijvoorbeeld aan een comfortabel douche wc van Geberit. Wij vertellen u er graag over.

Breed assortiment badkamer producten in onze badkamerwinkel

We hebben al veel badkamers en toiletten in de omgeving van Woudenberg mogen leveren. Klanten in Amersfoort, Doorn, Nijkerk en Zeist gingen u voor. Arzel niet en maak even een afspraak, de koffie staat klaar!

Direct contact opnemen