Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Installateur G. Hek

Installatiebedrijf G. Hek | Uw installateur

Installateur G. Hek

Alles-in-één concept!

Installatiebedrijf G. Hek is uw totaalinstallateur! Ons team bestaat uit zo'n 20 enthousiaste en vakbekwame medewerkers die inzetbaar zijn bij alle takken van het installatiewerk. Onze kracht is dan ook het 'alles-in-één concept' dat wij u kunnen bieden. Waarbij maatwerk, passend bij uw gezinssituatie, ons uitgangspunt is.

Direct contact opnemen

Loodgieterswerk

Ook voor loodgieterswerkzaamheden zijn we de specialist die u zoekt. We kunnen de aanleg en onderhoud van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties voor u verzorgen. Met onze ruime ervaring zorgen we altijd voor een veilig eindresultaat. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Uneto-VNI-erkend installatiebedrijf

Als allround installateur beschikken wij over alle vereiste erkenningen voor water, gas en cv-installaties. Ook op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen zijn wij een erkend installatiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring op dit vlak, bent u verzekerd van vakmanschap en een tijdige en juiste oplevering waarbij comfort en design een belangrijke uitgangspunt zijn. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van Uneto-VNI. Het lidmaatschap van Uneto-VNI stelt hoge eisen aan onze organisatie. Zo worden onze medewerkers voortdurend geschoold en getraind. Wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werken zo altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen.

Maar, het belangrijkste onderscheidende vermogen van Installatiebedrijf G. Hek zit hem echter in ons alles-in-één concept. Geen maandenlange bouwprojecten of lange levertijden, maar snelheid in doorlooptijd omdat we alle vakmensen in eigen huis hebben. En dat allemaal met één aanspreekpunt. Dit is voor u wel zo gemakkelijk en overzichtelijk!

Duurzaamheid

Installatiebedrijf G. Hek loopt graag voorop in duurzaamheid. Bij onze installaties houden wij zoveel mogelijk rekening met de wereld om ons heen. Waar mogelijk zetten wij duurzame producten in. Zo bieden wij onze huidige klanten een voorsprong in kostenbesparing. Maar ook de toekomstige generaties kunnen profiteren van onze milieuvriendelijke aanpak. Wilt u mee weten over onze mogelijkheden van duurzame producten, klik dan hier

Direct contact opnemen