Logo G. Hek
Mooie badkamers
voor de juiste prijs!

Ontwerp uw nieuwe badkamer zelf in 3D

Beoordeling Baden+ Badkamers
6 beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
Bekijk alle beoordelingen
9.710
6Baden+

Klik hier voor het badkamer inspiratie boek van Baden+

Like ons op Facebook Baden+

Duurzaam

Installatiebedrijf G. Hek | Duurzame energie installaties

Duurzaam

Uw binnenklimaat bevordert wooncomfort

Een optimale werk- of leefomgeving is belangrijk voor uw gezondheid. De luchtvochtigheid in huis wordt bepaald door een combinatie van factoren. In de eerste plaats natuurlijk door het weer en de manier waarop uw woning is gebouwd en geïsoleerd. Maar ook de temperatuur in huis is van invloed. Verder verhogen wasdrogen en douchen de luchtvochtigheid, terwijl een CV of open haard juist zorgen voor droge lucht in huis.

Duurzame warmtepomp

Zoekt u een duurzame en milieuvriendelijke manier van verwarmen en voor warm water? Kijk dan eens naar een warmtepomp. Warmtepompen, in combinatie met zonnecollectoren, kunnen u helpen de CO2-uitstoot aanzienlijk te verminderen. Wij passen deze combinatie toe in bijvoorbeeld de koeling of verwarming van gebouwen. Warmtepompen zijn technisch gezien vergelijkbaar met koelmachines. De opslag gebeurt ondergronds. Als dit niet mogelijk is, maken wij gebruik van seizoenenopslag.

Met een warmtepomp bespaart u aanzienlijk op uw energierekening.

Duurzame zonneboilers

Zonneboilers stijgen snel in populariteit. En dat is niet voor niets. Met een zonneboiler bespaart u namelijk flink op uw energiekosten. Bovendien stelt de overheid subsidie beschikbaar, waardoor de aanschaf steeds aantrekkelijker wordt. Bijkomend voordeel is de milieuvriendelijkheid en afname van CO2-uitstoot van zonneboilers.

Een zonneboiler verwarmt uw warmwater voor met zonlicht. Zelfs als de zon niet schijnt, doet de natuurlijke lichtbron haar werk. Dit scheelt in stookkosten via uw CV-ketel. Er zijn momenteel verschillende soorten zonneboilers op de markt. Installatiebedrijf G. Hek kan adviseert u graag welk type het meest geschikt is in uw situatie.

Duurzame zonnepanelen

Zonne-energie is duurzaam en op termijn kostenbesparend! Hebt u zonnepanelen al eens serieus overwogen? Wij leggen kort uit hoe het werkt. Zonnepanelen zetten het zonlicht om in electriciteit. Deze kunt u gebruiken voor de energie van uw woning of bedrijf. Onze moderne zonnepanelen doen met bewolkt weer ook uitstekend hun werk.

Zonnepanelen vereisen eenmalig een investering, maar op termijn bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. U bent bovendien niet langer afhankelijk van energiebedrijven en hun jaarlijks oplopende prijzen. Installatiebedrijf G. Hek kan u adviseren en is u graag van dienst zijn bij het installeren van uw duurzame energieoplossing.

Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg heeft zich gespecialiseerd in de meest moderne en efficiënte oplossingen voor het juiste klimaat in uw huis of kantoor. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan luchtreiniging of aan het beheersen van de luchtvochtigheid. Daarvoor leveren wij ook koeling door middel van vloersystemen en elektrische verwarmingssystemen. Onze klimaatspecialisten denken graag met u mee over de juiste aanpak.

Direct contact opnemen