Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort

Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort  
Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Samenvatting Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort

Binnenkijken bij...
Een badkamer met houtlook tegels

Gemaakt door:Hek Badkamers
Woonplaats:Amersfoort
Type badkamer:Natuurlijke badkamer
Wensen van de klant:Ruimtelijkheid met een Sunshower en houtlook tegels

18 jaar geleden lieten Geert en Ineke uit Amersfoort hun badkamer verbouwen door Hek Badkamers. Met volle teugen werd er genoten van deze prachtige ruimte, maar het werd tijd voor een frisse wind. De keuze voor de uitvoering van het project viel wederom op Hek, die gevraagd werd om de nieuwe badkamer van een natuurlijke insteek te voorzien.

Het buitenleven naar binnen

De grootste uitdaging van deze badkamer renovatie was om de compacte ruimte optimaal te benutten. De communicatie was hierin leidend. Hek Badkamers werkt met een geheel eigen team en dat houdt de lijntjes kort. "Er is veel ruimte voor overleg. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren," vertelt Ineke. Het meedenken resulteerde in een schat aan natuurlijke invloeden, met een perfecte balans tussen ruimte én knusheid.

Houtlook tegels

Op de vloer kozen we voor houtlook tegels, waarmee we een warme uitstraling creëerden. Om deze ambiance meer kracht bij te zetten lieten we deze knipoog naar de natuur op de wand achter de wastafel terugkomen. De witte wandtegels zijn een bescheiden tegenhanger die het ruimtelijk versterken. Met deze kleurkeuze creëerden we bovendien een verbinding in kleur met het sanitair.  

Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Houtlook tegels & Badkamer indeling
Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Houtlook tegels & Badkamer indeling

Badkamer indeling

Een knusse badkamer die efficiënt moet worden ingedeeld; dat was de opdracht voor Geert en Ineke uit Amersfoort. Muren zijn neergehaald en opnieuw opgebouwd, zodat het toilet goed in de ruimte paste. Het inbouwreservoir van Geberit is netjes in de muur weggewerkt. Het slimme gevoel van ruimte wordt ook onder de douche ervaren. Zo viel de keuze op een glazen schuifdeur, wat de deur opende voor het creëren van een luxe douchehoek.

Het slimme gevoel van ruimte wordt ook onder de douche ervaren

Inloopdouche met Sunshower 

De inloopdouche is rijkelijk gevuld met luxeproducten. Geert wilde graag een Sunshower in de douche. We kozen voor een lange variant die het hele lichaam voorziet van verwarmend infrarood. Aan meer luxe is met de designradiator, uitgebreide doucheset en planchets geen gebrek.

Inloopdouche met schuifwand, voorzien van een luxe doucheset en Sunshower
Badkamer met houtlook tegels in Amersfoort - Inloopdouche met Sunshower & Toilethoek met persoonlijk tintje

Stijlvolle toilethoek

Met de planchets en de handdoek radiator is alles tijdens en na de douchesessie binnen handbereik. Ook de toilethoek heeft een handige opbergmogelijkheid. We kozen voor een charmant nisje die we afwerkten met een wand van kiezelstenen. Dit biedt ook plaats om fraaie decoraties in de spotlight te zetten. Zo is de toilethoek eenvoudig van een persoonlijk tintje te voorzien.

Foto van team Hek Badkamers voor hun badkamerwinkel

Ook een badkamer met natuurlijke invloeden?

Onze showroom met meer dan 30 badkamers is een bron van inspiratie voor jouw project. We zijn expert in het creëren van natuurlijke badkamers in zowel compacte als grotere ruimtes. Met onze vakkennis en een duidelijke communicatie zijn wij graag jouw partner tijdens de badkamer verbouwing, van een oriënterend gesprek tot en met de badkamer installatie.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken