Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken

Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken - Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken - Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken  
Wastafel met twee kranen, gekenmerkt door een chromen kleur en hoge uitloop

Binnenkijken bij...
Een badkamer met dubbele wastafel

Gemaakt door:Hek Badkamers
Woonplaats:Hoevelaken
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Praktisch met aanwezigheid van luxe

Hoe krijg je een riante dubbele wastafel verwerkt in een badkamer, terwijl de ruimte groot blijft aanvoelen? En hoe kan ons ochtendritueel comfortabeler worden, bijvoorbeeld door een apart toilet te integreren met de badkamer? Voor de familie Sturm uit Hoevelaken pakten wij deze wensen op en creëerden een praktische plek voorzien van luxe en ruimtelijkheid. 

Het gezin aan het woord

"In de prachtige en lichte showroom in Woudenberg werd ruim de tijd voor ons genomen. We zagen de tegels in een opstelling en werden meteen verliefd. Hoewel we al een algemene indeling hadden, zijn er tijdens onze gesprekken met meneer Hek nog enkele aanpassingen gemaakt om alles perfect te maken. Het praktische advies met betrekking tot het toilet is hiervan een uitstekend voorbeeld. Ook tijdens de installatie verliep alles in goed overleg, wat we zeer op prijs stelden. Het uiteindelijke resultaat van de badkamer is verbluffend. Iedereen die komt kijken, is ook enthousiast!" 

 

Dubbele wastafel

Zodra je de badkamer van de Sturm familie in Hoevelaken betreedt, valt de ruimtelijkheid van de kamer op. De dubbele wastafel benadrukt dit effect. De familie koos voor een betonnen wastafel met twee wastafelkranen en hoge uitloop, naast het strakke ontwerp is dit ook zeer praktisch. Het maakt het gemakkelijk om je haar onder te wassen of een emmer met water te vullen. De royale onderkast en spiegelkast bieden volop opbergruimte voor handdoeken en toiletartikelen.

Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken - Dubbele wastafel & Toilet in badkamer
Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken - Dubbele wastafel & Toilet in badkamer

Toilet in badkamer

Het oude toilet van de familie Sturm bevond zich in een aparte ruimte. De beperkte zitruimte bood weinig comfort en een langgerekt ochtend- en avondritueel. Deze problemen losten we op door het toilet direct in de badkamer te integreren. Met doorbroken wanden en het verwijderen van een deur ontstond deze ruime toilethoek. En waar het weggewerkte inbouwreservoir ruimte biedt voor benodigdheden en decoraties, geven de wanden aan weerszijden een gevoel van privacy.

De dubbele wastafel benadrukt het gevoel van ruimtelijkheid

Luxe badkamertegels

De combinatie van royale grijze wandtegels met antracietkleurige vloertegels geeft de badkamer een luxueuze, aantrekkelijke uitstraling. "We zagen de tegels in een opstelling en werden meteen verliefd", aldus het gezin. Er werd gekozen voor een riant formaat tegels, wat de badkamer groter laat lijken. Een ander leuk detail is het verschil in voegkleur; waar we bij de vloer kozen voor een opvallende voegkleur, kozen we bij de wandtegels voor minder contrast. 

Impressie van een badkamer met royale grijze wandtegels met antracietkleurige vloertegels
Badkamer met dubbele wastafel in Hoevelaken - Luxe tegels & Stijlvolle highlights

Stijlvolle highlights

De zachte kleurstelling van de wandtegels is een goede basis voor het aanbrengen van statements. Zo springt de matwitte designradiator er prachtig uit en biedt het de mogelijkheid om kleurrijk badtextiel op te hangen. In de hoek van de doucheruimte plaatsten we stijlvolle planchets waar fraaie benodigdheden kunnen worden geëtaleerd. Ook de wastafel en toilethoek zijn op een subtiele, praktische manier verfraaid met accessoires.

Foto van team Hek Badkamers voor hun badkamerwinkel

Ook een badkamer met dubbele wastafel?

In Hoevelaken en omgeving zou je maar zo een van onze bussen kunnen tegenkomen. We zijn hier regelmatig om een badkamer project uit te voeren. Met onze vakkennis en duidelijke communicatie maken we ook van jouw badkamer een goed georganiseerde luxeplek, met misschien wel een dubbele wastafel? We heten je graag welkom in onze ruime showroom voor een oriënterend gesprek, een rondleiding of een badkamer ontwerp.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken