Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Badkamerradiator trends - Badkamerradiator trends Badkamerradiator trends - Badkamerradiator trends

5 badkamerradiator trends 

Bij het stylen van je nieuwe badkamer denk je misschien niet meteen aan een radiator. Toch kun je met een radiator een heel bijzonder accent geven aan je badkamer. Radiatoren zijn er tegenwoordig in talloze vormen, kleuren en designs. We zetten vijf badkamerradiatortrends voor je op een rij.

Badkamerradiator trends - 1. Duurzaamheid

Groen symbool dat duurzaamheid benadrukt 1. Duurzaamheid: elektrische radiator

Een duurzaam woonklimaat wordt steeds belangrijker. Ook in de badkamer kun je het verschil maken met een elektrische radiator. De voordelen? Een elektrische radiator verwarmt snel, is eenvoudig te installeren en is milieuvriendelijk. Onze designradiatormerken Vasco en Instamat hebben diverse elektrische varianten in de collectie. Onze badkamerspecialist laat je graag de mogelijkheden zien en adviseert je hoe je met een radiator een trendy én duurzaam statement maakt.

2. Vermomde radiator

Een radiator waarvan je niet gelijk ziet dat het een radiator is. Een radiator in disguise. Deze badkamerradiatortrend maakt je badkamer uniek. Een radiator in de vorm van een ladder, een handdoekwarmer die lijkt op een kapstok en een radiator en kast in één. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Bezoek de showroom en ontdek zelf of je deze trendy radiatoren kan spotten.

Badkamerradiator trends - 2. Vermomde radiator 3. Minimalistische radiator
Badkamerradiator trends - 2. Vermomde radiator 3. Minimalistische radiator

3. Minimalistische radiator

Minimalistische radiatoren omarmen de kracht van eenvoud. Deze eenvoud kan gevonden worden in kleur. Zachte kleuren als wit, grijs en aardetinten passen mooi bij een trendy Japandi badkamer. Of volg de monochrome badkamertrend en giet je hele badkamer in één kleur, inclusief je nieuwe radiator. Minimalisme kun je ook vinden in de vorm. Zoals de Instamat Jay handdoekwarmer of de Vasco Niva.

4. Kleurrijke radiator

Een tegenhanger van het minimalisme is de speelse trend. Een trend waarin felle kleuren juist onderdeel mogen zijn van je badkamer. Jouw favoriete radiator kan in vrijwel elke RAL-kleur gemaakt worden. Opvallende kleuren als groen, maar ook pasteltinten of diepe kleuren passen mooi in de badkamer van nu.

Ontdek de kleuren van dit moment

Badkamerradiator trends - 4. Kleurrijke radiator 5. Ledenradiator
Badkamerradiator trends - 4. Kleurrijke radiator 5. Ledenradiator

5. Retro look ledenradiator 

Helemaal terug van weggeweest zijn de ledenradiatoren, ook wel bekend als kolomradiatoren. Geïnspireerd door de brede radiatoren die je vroeger had, waarop je handschoenen kon laten drogen. Nostalgie pur sang en perfect voor een retro badkamer. Je hebt ze in traditioneel wit, maar ook in allerlei andere tinten. Zo kun je in deze maatwerk ledenradiator van Instamat de natuurlijke stijl van het productieproces zien in de blanke lak. Perfect voor een industriële badkamer.

Badkamerradiator trends - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Gerelateerde blogs

 

Dit zijn de tegeltrends
van dit moment

In dit blog maak je kennis met de tegeltrends van dit moment! Wist je dat terrazzo tegels weer helemaal van nu zijn?

 

Spiegel in de badkamer:
4 trends

Op zoek naar een badkamerspiegel? In dit blog laten we 4 trends zien. Wat dacht je van een ronde variant met planchet?

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

Met liefde gemaakt
Afspraak maken