Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Trend: blauw in de badkamer - Trend: blauw in de badkamer Trend: blauw in de badkamer - Trend: blauw in de badkamer

Trend: blauw in de badkamer

Blauw is trendy. In het modebeeld, maar ook in het interieur. In een klassiek interieur of juist modern: met deze kleur scoor je altijd. Wij zetten de mooiste blauwe badkamerinspiratie voor jou op een rij.

Veelzijdigheid van blauw in de badkamer

Blauw is verrassend veelzijdig: elke tint geeft je badkamer een andere uitstraling. Zo geeft denim een stoere twist en schept pastelblauw juist een romantische sfeer. In kleurentherapie wordt blauw vaak toegepast om rust in een ruimte te scheppen: perfect dus voor de badkamer!

Trend: blauw in de badkamer - 1. warme kleuren 2. grote tegels
Trend: blauw in de badkamer - 1. warme kleuren 2. grote tegels

Stoer denim: het nieuwe zwart

Bij denim gaan verschillende tinten blauw harmonieus met elkaar samen. Net als je vertrouwde spijkerbroek kun je in het interieur vrijwel alles met denim combineren. Zo krijg je met wit een fris effect, terwijl je met warme tinten juist een bijzonder beeld creëert. Kijk maar eens in onze complete badkamer, waar je een combi van beide ziet.

Bohemien vibe met blauw mozaïek

De letterlijke vertaling van het Franse woord Bohemian is ‘niet burgerlijk’. Vrolijke mozaïektegels in een blauwe tint passen dan ook perfect bij deze woonstijl. Je kunt een hele wand betegelen met een mozaïek, maar op een klein oppervlak in een nis of achter je bad staan ze ook prachtig.

 

Trend: blauw in de badkamer - 2. Bohemien vibe met blauw mozaïek

Scandinavisch zacht met pastel

Pastelblauw of babyblauw sluit naadloos aan op de Scandinavische stijl. De lichte kleur zorgt voor een fris geheel en laat zich perfect combineren met wit sanitair en houtlook meubels. In onze collectie vind je diverse pastelblauwe tegels, maar ook een radiator in die kleur is mogelijk. 

Trend: blauw in de badkamer - 3. Pastel en wellness
Trend: blauw in de badkamer - 3. Pastel en wellness

Luxe wellness met donkerblauw

Een donkerblauwe kleur geeft een warme, rustige uitstraling aan je badkamer. Bijvoorbeeld ‘Classic Blue’: de kleur van 2020 die rust, kalmte en vertrouwen uitstraalt. Deze kleur laat zich in de badkamer perfect combineren met tropische planten en natuurlijke meubels. Zo haal je het gevoel van een luxe wellness in huis.

Trend: blauw in de badkamer - Banner - Badkamerboek

Gratis inspiratieboek 

Ons inspiratieboek staat vol trends, inspirerende badkamers en slimme adviezen. Voor iedereen die bezig is met de badkamer. Reserveer snel het boek met 148 pagina's van Baden+ en haal 'm gratis op bij de Baden+ specialist bij jou in de buurt. 

RESERVEER GRATIS INSPIRATIEBOEK

Meer blogs over trends

 

De badkamertrends
van 2024

Ontdek de 5 badkamertrends voor 2024. Welke trend steelt jouw hart?

 

Trend: Betonlook
in de badkamer

Beton geeft je badkamer een stoere, industriële sfeer. In dit blog laten wij zien hoe je de betonlook toepast in je badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken