Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Luxe badkamer in Doorn

Luxe badkamer in Doorn - Luxe badkamer in Doorn Luxe badkamer in Doorn - Luxe badkamer in Doorn  
Luxe badkamer met dubbele wastafel, vrijstaand bad en designradiator in Doorn

Binnenkijken bij...
Een luxe badkamer in Doorn

Gemaakt door:Hek Badkamers
Woonplaats:Doorn
Type badkamer:Luxe badkamer
Wensen van de klant:Een luxe inrichting met een rustige uitstraling

Een gezin met drie kinderen heeft doorgaans veel spullen in de badkamer nodig, zo ook de familie Van den Berg uit Doorn. Voor hun nieuwe badkamer stond een riante opbergruimte daarom ook hoog op het verlanglijstje. Aan luxe mocht het ook niet ontbreken. Ontdek hoe we met een groot badkamermeubel en maatwerk nis een serene uitstraling creëerden, terwijl het luxe sanitair de ultieme wellness ervaring thuis geeft.

De familie aan het woord

Mirian kijkt terug op een prettig traject, van advies tot en met de installatie en oplevering: "Het was een zeer plezierige met alle betrokkenen. Badkameradviseur Robert dacht geweldig met ons mee, vooral bij het ontwerpen van het badkamermeubel en de nissen. Dat zijn echt slimme oplossingen gebleken. En het was een hele onderneming om het vrijstaande bad in de badkamer te plaatsen, dat zal ons altijd bijblijven. Een enorme kraan voor het huis tilde het zware bad over het dak heen, waarna een team van experts het bad de badkamer in manoeuvreerde. Alles is vlekkeloos verlopen en het resultaat is absoluut prachtig geworden!"

Strakke uitstraling

Zodra je de badkamer binnenloopt ervaar je sereniteit en warmte. Terwijl de strakke witte wanden het gevoel van ruimte versterken, zorgen de decoratieve tegelstroken op de wand voor sfeer. De combinatie met antracietkleurige vloertegels en de riante lichtinval biedt een geheel van rust en genegenheid.

Impressie van een badkamer met strak gestuukte witte muren en decoratieve accenttegels in de contrasterende kleur antraciet
Impressie van een badkamer met riante opbergmogelijkheden, zoals een badkamermeubel met vier onderkasten en een maatwerk opbergkast die ruimte biedt voor de wasmanden, accessoires, badtextiel en decoraties

Handige opbergruimtes

Een ruim badkamermeubel met dubbele keramische wastafel en ingebouwde kranen staat klaar voor de drukke momenten in de badkamer. De onderkast met houtlook en vier laden biedt voldoende opbergruimte. In een gezin met opgroeiende kinderen is extra opbergruimte in de badkamer essentieel. Naast het ruime badkamermeubel zijn op maat gemaakte nissen ingebouwd, perfect voor het opbergen van wasmanden en andere benodigdheden.

Zodra je de badkamer binnenloopt ervaar je sereniteit en warmte

Luxe sanitair

Neem even de tijd voor jezelf in het vrijstaande ligbad, ruim genoeg om heerlijk in weg te zakken. Het massieve bad komt prachtig tot zijn recht tegen de donkere achterwand. Als je wat minder tijd hebt, biedt de royale inloopdouche een verkwikkende ervaring. En voor ultieme ontspanning tijdens het douchen is er een ingebouwd zitje waarop je kunt plaatsnemen.

Impressie van een luxe badkamer met vrijstaand ligbad en inloopdouche met zitje
Nis bij het ligbad met een plantje, geurstokjes en benodigdheden voor een heerlijke badsessie

Finishing touch

Met de riante opbergmogelijkheden zijn alle benodigdheden uit het zicht. Voor de familie opende dit de deur tot een aankleding met fraaie decoraties, plantjes en een heerlijke aroma diffuser. De fraaie spullen ademen persoonlijkheid, zijn een bron van energie en maken elke hoek van de badkamer helemaal af.

Sfeerbeeld van een decoratief betegelde nis met bad accessoires

Luxe badkamer ontwerp en installatie

In Doorn en omgeving is het goed mogelijk dat je een van onze bussen tegenkomt, want we voeren hier vaak badkamerprojecten uit. Met onze expertise in badkamer montage en heldere communicatie creëren we een toevluchtsoord in jouw stijl, bijvoorbeeld met een combinatie van sereniteit en luxe. Je bent van harte welkom in onze showroom, waar we je graag ontvangen voor een verkennend gesprek en een rondleiding. Of, als je eraan toe bent, om samen een prachtig badkamer ontwerp te creëren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Foto van team Hek Badkamers voor hun badkamerwinkel
Met liefde gemaakt
Afspraak maken