Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close


Luxe TOILET IN DRIEBERGEN

Luxe toilet in Driebergen - Luxe toilet in Driebergen Luxe toilet in Driebergen - Luxe toilet in Driebergen  
Luxe toilet in Driebergen - Samenvatting Luxe toilet in Driebergen

Binnenkijken bij...
Een luxe toilet in Driebergen

Gemaakt door:Hek Badkamers
Woonplaats:Driebergen
Type badkamer:Luxe toilet
Wensen van de klant:Een combinatie van esthetiek, luxe en rust

De familie Vissers was eruit: het toilet in hun moderne woning in Driebergen was toe aan een opfrisser. In het kleinste kamertje ontbrak de ambiance van de luxe vrijstaande woning. Samen creëerden we een doordacht ontwerp, waarbij de stijlvolle inrichting luxe ademt.

Zwevend toilet

De oude toiletruimte had een staand toilet met zichtbare afvoerleidingen. Om een fraaier aanzicht te creëren plaatsten we een zwevend toilet en werkten de afvoerleidingen netjes weg. De glooiende vorm van de luxe wc gaat prachtig samen met de betonlook tegels. Deze stijlvolle aankleding trokken we ook door in de nis boven het toilet. Samen zorgt dit voor een chique uitstraling met behoud van esthetiek.

Luxe toilet in Driebergen - Zwevend toilet & Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel
Luxe toilet in Driebergen - Zwevend toilet & Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel

Stijlvolle combinaties

Het doordachte ontwerp met stijlvolle elementen belichaamt een ambiance van moderne luxe. Dit eenvoudig te gebruiken bedieningspaneel combineert functionaliteit en schoonheid. Ook de hoekfontein dient als een praktische en tevens elegante oplossing. Witte wandtegels trekken de kleur van het sanitair door in de ruimte. Hierdoor ontstaat een gevoel van harmonie.

De glooiende vorm van de luxe wc gaat prachtig samen met betonlook tegels
Luxe toilet in Driebergen - Finishing touch

Finishing touch 

Een spotlicht in de nis opent de deur voor persoonlijke statements. Zo vallen decoraties bij elk toiletbezoek in het oog. Deze unieke ambiance werkt sfeerverhogend. Wens je ook een toilet make-over die in lijn ligt met jouw woonstijl? In Driebergen en omgeving renoveren we regelmatig toiletruimtes. Ons hart gaat sneller kloppen van bijzondere toilet ideeën. Met vakkundige installatie, duidelijke afspraken en heldere contactmomenten verzorgen we ook graag jouw droomtoilet.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken