Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Moderne badkamer inrichten - Moderne badkamer inrichten Moderne badkamer inrichten - Moderne badkamer inrichten

Zo richt je een moderne badkamer slim in

Ben je graag op de hoogte van de laatste designtrends en innovaties? Dan past de stijl van een moderne badkamer helemaal bij jou. Een moderne badkamer bestaat niet alleen uit eigentijdse producten. De inrichting van de ruimte, kleur- en materiaalkeuze en de nieuwste innovaties spelen ook een belangrijke rol. Lees hier hoe je een moderne, innovatieve badkamer slim inricht.

Strakke lijnen in een moderne badkamer

Strakke lijnen kenmerken de stijl van een moderne badkamer. In een goed ontwerp voor je badkamer zie je deze lijnen al meteen terug in de indeling. Zorg voor voldoende doorkijkjes en plaats je badkamermeubels zoveel mogelijk in één lijn. Kies daarbij voor oplossingen die de ruimte groter doen lijken. Een grote spiegel boven de wastafel doet wonderen! Je moderne badkamer maak je compleet met XXL-tegels in verschillende structuren, bijvoorbeeld houtlook en betonlook.

Badkamermeubel met ribbelfront
Moderne badkamer inrichten - Alles bij de hand in de innovatieve moderne badkamer

Maak het speels met ronde vormen

Voor een spannend effect combineer je de strakke lijnen van je moderne badkamer met ronde vormen. Denk aan een luxe badkamermeubel met afgeronde hoeken of mooie ronde waskommen. Ook ronde spiegels met strakke verlichting rondom geven je badkamer een speelse finishing touch en zorgen bovendien voor extra ruimtelijkheid.

Hou je badkamer ruimtelijk

Met vrijstaande meubels krijg je extra ruimtelijkheid. Ook een glazen douchewand maakt een badkamer ruimtelijk en tegelijkertijd betrek je de douchehoek bij de rest van de badkamer. Met fraai vormgegeven douchegoten krijg je een strakke inloopdouche met gelijke vloer. Ook dat zorgt voor een ruim effect. De badkamerspecialisten van Installatiebedrijf G. Hek laten je graag zien met welke producten je een ruimtelijke uitstraling creëert in jouw badkamer.

Moderne badkamer inrichten - Hou je badkamer ruimtelijk
Moderne badkamer inrichten - Hou je badkamer ruimtelijk

De nieuwste innovaties voor je douche

Je geniet nog meer van je moderne inloopdouche met een design regendouche, met keuze uit verschillende heerlijk luchtige waterstralen. Kies bijvoorbeeld voor de PowderRain en ervaar de zeer fijne en stille douchestralen. Ook een infrarood douchelamp wil je niet missen in jouw nieuwe moderne badkamer. Hiermee geniet je wanneer je maar wilt van het ontspannend warme effect van infrarood voor je lichaam.

De trends voor verlichting

In een moderne badkamer is goede verlichting onmisbaar. Met de meest innovatieve badkamerverlichting bepaal je voor ieder moment van de dag welke sfeer je wilt hebben in je badkamer. En dankzij de nieuwe badkamerverlichting met bewegingssensor staan je lampen nooit meer onnodig aan. Zo bespaar je op elektriciteitsverbruik, maar loop je wel altijd een prettig verlichte badkamer binnen.

Moderne badkamer inrichten - De trends voor verlichting
Moderne badkamer inrichten - De trends voor verlichting

Hippe gadgets in je badkamer

Een badkamer wordt pas echt eigentijds met innovatieve gadgets. Plaats bijvoorbeeld een strakke bluetooth soundbar onder je spiegel in je badkamer, of een waterdichte speaker in je douche. Wil je nog meer mediagenot in je badkamer? Ga dan voor een speciale badkamer-tv, zodat je heerlijk vanuit je bad een avond kunt bingewatchen.

Het ontwerp van je moderne badkamer

Het slim inrichten van je moderne badkamer vraagt om vakkennis. Onze badkamerspecialist luistert graag naar je wensen en bekijkt wat er mogelijk is voor je badkamer. Zo ben je verzekerd van een uniek ontwerp, waarbij alle onderdelen perfect op elkaar aansluiten. Maak hiervoor een vrijblijvende afspraak. Natuurlijk kun je ook eerst zelf aan de slag met onze gratis 3D-ontwerptool

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Moderne badkamer inrichten - 5. Goede badkamerindeling
Moderne badkamer inrichten - Banner - Badkamer moodboard [g]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

START MET JE MOODBOARD

Meer blogs over de moderne badkamer

 

Binnenkijken bij Francis

De voormalige diëtistenkamer veranderde in een droombadkamer. Bekijk de video en ontdek de moderne badkamer!

 

Binnenkijken bij een zwarte badkamer

Dat de familie van zwart houdt, is meteen duidelijk als je de woning binnenstapt. Met de badkamer als pronkstuk!

Met liefde gemaakt
Afspraak maken