Hek Badkamers
Hek Badkamers
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Badkameraccessoires van Mix & Match
Badkameraccessoires van Mix & Match - Badkameraccessoires van Mix & Match
Multifunctionele accessoires voor de badkamer

Badkameraccessoires van Mix & Match 

Met de juiste badkameraccessoires los je kleine ergernissen in je badkamer stijlvol op. Van omvallende shampoo tot aan rondzwervende handdoeken. Voor ieder kleine probleem heeft Baden+ de handigste én mooiste accessoires samengebracht in de Mix & Match collectie. Zo maak je de badkamer compleet!

Badkameraccessoires van Mix & Match - 1. MM badkameraccessoires

Badkameraccessoires van Mix & Match voor sfeer en comfort

Het Mix & Match assortiment bestaat uit accessoires die van je badkamer een thuis maken. Zachte handdoeken en badjassen, heerlijk ruikende zeepjes, stijlvolle wasmanden en nog veel meer. Ook zijn er handige items geselecteerd waarmee je de badkamerspullen stijlvol opbergt. Wat dacht je van een trolley voor je badkamerspullen? Decoratief en functioneel tegelijk. Vergeet niet een aantal moderne handoekhaakjes en handige opbergboxjes. Met een opgeruimde badkamer is er alle ruimte om te ontspannen na een drukke dag.  

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Hek Badkamers in Woudenberg voor meer informatie en laat je inspireren.

Multifunctionele badkameraccessoires

Heerlijk badderen en een kop kruidenthee binnen handbereik? Een badbrug is mooi en praktisch tegelijk. In ons huismerkassortiment vind je diverse badbruggen. De badbrug met boeksteun is bijvoorbeeld ideaal als je wilt lezen tijdens je ontspanmoment.

Badkameraccessoires van Mix & Match - 2. MM Multifunctionele badkameraccessoires
Badkameraccessoires van Mix & Match - 2. MM Multifunctionele badkameraccessoires

Een badkamerkruk is een echte alleskunner. Het geeft de badkamer sfeer en het is de ideale plek om je mooiste badproducten ten toon te stellen. In ons huismerkassortiment heb je de keuze in unieke exemplaren. Gebruik he­­­­­­t krukje bijvoorbeeld als plantenstandaard of rol een aantal handdoekjes netjes op.

Praktische toilet accessoires

Accessoires zijn niet altijd alleen bedoeld om de ruimte mooier te maken. In het Mix & Match assortiment vind je ook praktische accessoires voor de badkamer of het toilet.

Tips van Baden+

  • Geef de toiletrol een plek waar je gemakkelijk bij kunt.
  • Denk aan een handig haakje voor het gastendoekje
  • Kies voor een reserve-toiletrolhouder aan de muur. Dat is veel gemakkelijker schoonmaken. 
Badkameraccessoires van Mix & Match - 3. Toilet accessoires

Stijlvolle wasmanden

Met een stijlvolle wasmand wordt de was doen een stuk minder erg! In de Mix & Match collectie hebben we luxe wasmanden in diverse vormen en materialen. Wat dacht je van een natuurlijke wasmand met deksel van zeegras? Ook zijn er praktische dubbele wasmanden. Hiermee sorteer je de was voor, waardoor de was zo gedaan is.

Antislip badmat van Mix & Match

Een antislip badmat biedt grip tijdens het in-en uitstappen en voorkomt dat de mat verplaatst. Handig, want de combinatie van water en zeep in de badkamer zorgt al snel voor een glijpartij. Daarom heeft Baden+ diverse antislip badmatten geselecteerd.  De Mix & Match antislip badmatten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen. 

MIX EN MATCH COLLECTIE
Badkameraccessoires van Mix & Match - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Badkameraccessoires van Mix & Match - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties