Hek Badkamers
Hek Badkamers
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Badkamer ontwerpen - Badkamer ontwerpen

Ontwerp zelf je eigen badkamer

Heb je al een idee hoe jouw ideale badkamer eruit moet zien? Met de 3D Badkamerontwerp-tool van Baden+ geef je vorm aan al je ideeën. Met deze handige tool ontwerp je eenvoudig je nieuwe badkamer. Je bepaalt zelf de indeling, de materialen en de uitstraling. Start hieronder het 3D badkamerontwerpprogramma en ontwerp je eigen badkamer. 

START MET ONTWERPEN

Een ontwerp laten maken?

Natuurlijk kun je ook terecht bij Hek BadkamersWoudenberg voor een badkamerontwerp. Je bespreekt jouw wensen met ons. Wij maken dan een perfect badkamerontwerp dat past bij jouw woning, gezinssamenstelling en budget. Ben je tevreden over het ontwerp? Dan zorgt ons installatieteam ervoor dat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe badkamer.  Hek Badkamers in Woudenberg helpt je graag bij het hele traject. Van A tot Z.

Maak een afspraak

Badkamer ontwerpen - 1. Een ontwerp laten maken

Zo maak je zelf een ontwerp

Met de 3D badkamertool van Baden+ ontwerp je stap voor stap jouw eigen badkamer. Je bepaalt de afmetingen van de ruimte en plaatst zelf het sanitair op de gewenste plek. Je kunt de ruimte vanuit verschillende invalshoeken bekijken. En met de 3D optie krijg je een heel realistisch beeld.

Zo maak je zelf een badkamerontwerp - badkamer ontwerpen
Zelf een badkamerontwerp maken - badkamer ontwerpen

Klaar voor de start

Wanneer je start met ontwerpen, bepaal je eerst de vorm en de afmetingen van de gewenste ruimte. Houd daarvoor de maten van je badkamer bij de hand. Vervolgens kun je de plaats van de deur en eventueel het raam aangeven. Daarna kun je kiezen voor een bepaalde stijl. Je kiest verschillende toiletten, douches, baden en meubels. En voor de finishing touch voeg je de gewenste accessoires toe.

Lees onze tips voor een goede badkamer indeling.

Jouw ontwerp opslaan

Is je ontwerp gereed? Dan kun je het opslaan door een account aan te maken. Zo wordt het ontwerp voor je bewaard. Op een later tijdstip kun je er dan altijd weer mee verder gaan. Je ontvangt jouw ontwerp als pdf via het e-mailadres dat je opgeeft. Het badkamerontwerp sturen we door naar de dichtstbijzijnde Baden+ winkel

Badkamer ontwerpen - 3. Jouw ontwerp opslaan
Badkamer ontwerpen - 3. Jouw ontwerp opslaan

Badkamer laten ontwerpen door specialist

Onze badkamerspecialist helpt je dan graag verder met de complete uitwerking van jouw badkamerontwerp. Hij neemt hiervoor contact met je op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Zo helpen we je graag bij het realiseren van jouw droombadkamer!

Meer inspiratie opdoen?

Wil je meer inspiratie opdoen? Kijk dan eens bij onze voorbeeld badkamers. We hebben allerlei stijlen badkamers. Van familiebadkamers tot natuurlijke badkamers. Wat spreekt je aan? Voor elke smaak en budget hebben we complete badkamers ontworpen. Houd je van stoer? Kijk dan eens naar onze betonlook badkamer. Geef je de voorkeur aan natuurlijke materialen? Dan is de houtlook badkamer wellicht iets voor jou. Klik, kijk en laat je inspireren. Kies zelf de stijl die bij je past!

Meer inspiratie? Badkamer ontwerpen
Badkamer ontwerpen - Banner - Badkamer moodboard [b]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Badkamer ontwerpen - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
Waardering van onze klanten
Badkamer ontwerpen - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties