Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Easy Drain
Easy Drain - Easy Drain
Moderne douchegoten van topkwaliteit

Easy Drain

Een douche zonder drempels. Dat geeft een mooi strak ruimtelijk effect en is extra veilig. Easy Drain is de uitvinder van het drempelvrij douchen. Alle douchedrains worden gelijk met de tegelvloer in de douche weggewerkt.

Easy Drain - CB-Easydrain-oerhollands-familiebedrijf

Oer-Hollands familiebedrijf

Easy Drain is een oer-Hollands familiebedrijf. Sinds 1928 ontwerpt, ontwikkelt en produceert dit bedrijf sanitaire douche oplossingen van topkwaliteit. Innovatie en modern design staan hierbij centraal. Easy Drain wil een eenvoudige en praktische oplossing bieden voor elke klant. Elke douchegoot en doucheput uit het assortiment van Easy Drain zijn bovendien voordelig geprijsd.

Met een ruime collectie aan modellen en uitvoeringen kan Easy Drain in elke situatie geplaatst worden. Uw badkamerspecialist Installatiebedrijf G. Hek monteert probleemloos elke douchegoot van Easy Drain in uw douchevloer.

Maak een afspraak
Easy Drain - CB-easydrain-merk

De pluspunten van Easy Drain

  • Alle Easy Drain douchegoten zijn geschikt voor kleine en grote tegels en zorgen voor een elegante afwerking in uw douche.
  • Verkrijgbaar in smalle en brede uitvoeringen en verschillende roostervarianten. Ook maatwerk is mogelijk.
  • Geproduceerd van roestvrijstaal van zeer hoge kwaliteit. 
  • De producten zijn eenvoudig te reinigen.

Easy Drain topkwaliteit

Om de beste kwaliteit te garanderen worden de producten van Easy Drain in eigen beheer geproduceerd in Nederland en Duitsland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Easy Drain heeft daarbij extra veel aandacht voor duurzaamheid en innovatie. Bij Easy Drain zijn ze steeds weer op zoek naar nog betere oplossingen om u nog meer comfort te bieden.

Maak een afspraak
Easy Drain - CB-Easy Drain topkwaliteit

Exclusief design douchedrain

Easy Drain ontwerpt alle producten zelf. Met oog voor detail en het gebruiksgemak voor de klant als belangrijkste uitgangspunt. Alle producten krijgen het exclusieve ‘Dutch design’ mee. Easy Drain staat wereldwijd bekend om haar geavanceerde ontwerpen en heeft hier al veel awards mee gewonnen. Met de Easy Drain Dot & Square wonnen zij de Iconic Award: Interieur innovatie van 2016 en de Easy Drain S-line werd in 2015 genomineerd voor de German Design Award. Dit is een internationale premium prijs van het German Design Council.

Garantie bij Easy Drain

Met meer dan 80 jaar kennis en ervaring in sanitair maakt Easy Drain gegarandeerd de meest innovatieve en trendsettende douchedrains. Alle producten van Easy Drain worden gemaakt met de hoogwaardige Duitse kwaliteit en het exclusieve Nederlandse design. Alle Easy Drain producten worden aan strenge testen onderworpen. De meeste Easy Drain douchegoten beschikken over een EN 1253 certificaat. Dit is de hoogste norm voor functionaliteit.

EASY DRAIN COLLECTIE
 

Easy Drain douchegoot

 

Easy Drain doucheput

 

Easy drain design douchegoot

 

Easy drain douchegoot schoonmaken

Easy Drain - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Easy Drain - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Easy Drain - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties