Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Primabad Get Up
Primabad Get Up - Primabad Get Up
Creëer jouw droommeubel

Primabad Get Up

Het merendeel van de huizenbezitters in Nederland heeft een kleine badkamer. Toch kan een compacte badkamer heel compleet zijn. Het Primabad Get Up meubel is de perfecte oplossing voor een kleine badkamer, waar veel opbergruimte gewenst is.

Primabad Get Up - 1. Primabad badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

Badkamermeubel voor iedere kleine badkamer

Het meubel is verkrijgbaar vanaf een diepte van 40 cm met twee diepe lades. Het meubel is verkrijgbaar in de volgende breedtematen: 60 cm t/m 120 cm. Je kunt het meubel naar eigen wens combineren met een hoge kast, maar zelfs zonder deze extra optie biedt dit meubel genoeg opbergruimte.

Bezoek de showroom van jouw badkamerspecialist Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg voor meer informatie en laat je verrassen!

Maak een afspraak

Badkamermeubel aankleden

De wastafelkasten zijn zowel met greep als greeploos leverbaar. De luxe laden zijn voorzien van geruisloze zelfsluiting die ervoor zorgt dat je de laden met een lichte beweging kunt openen en sluiten. Combineer de wastafelkasten met een keramisch- of kunstmarmeren wastafelblad.

Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden
Primabad Get Up - 2. Primabad badkamermeubel aankleden

Voor de kleine badkamer

Heb je een kleine badkamer en wil je de ruimte zo compleet mogelijk maken? Jouw badkameradviseur helpt je graag met een slim badkamerontwerp, waarbij de aanwezige ruimte zo efficiënt mogelijk wordt benut. Kom langs in de winkel of neem contact met ons op.

PRIMABAD COLLECTIE
 

Primabad Coast badkamermeubel

 

Primabad Exclusive XL

 

Primabad Original

 

Primabad

 

Primabad toiletmeubel

 

Primabad Made NL

Primabad Get Up - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
05-09-2019
Waardering van onze klanten Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.
Primabad Get Up - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties