Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Sphinx
Sphinx - Sphinx
Sphinx maakt je badkamerdomein compleet

Sphinx sanitair

De badkamer is de plek waar je tot rust komt of juist nieuwe energie opdoet. Je eigen domein, waar je ongestoord jezelf kunt zijn. Met sanitairspecialist Sphinx kunt je jouw badkamer compleet naar eigen wens inrichten. Sphinx brengt namelijk een groot aantal complete badkamerseries voor elke smaak en budget. Voor grote én kleine badkamers.

Sphinx - 1: Richt je badkamer in met Sphinx

Richt je badkamer in met Sphinx

De Sphinx badkamerseries bestaan uit diverse wastafels, onderkasten en opbergkasten, wc’s, bidets en spiegels. Hiermee kun je de badkamer volledig naar je eigen wensen inrichten. Het design is perfect op elkaar afgestemd. Met aandacht voor comfort in ieder detail. Functionaliteit en duurzaamheid staan voorop, maar gaan nooit ten koste van het oogstrelend design. Sphinx zal je verrassen! Wil je graag het sanitair van Sphinx bekijken? Je badkamerspecialist Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg laat je graag alle mogelijkheden zien.

Maak een afspraak
Sphinx - 2: Sphinx randloos toilet

Sphinx randloos toilet

Het Rimfree toilet is in verschillende Sphinx badkamerseries opgenomen. Het Sphinx Rimfree toilet blinkt uit in hygiëne en schoonmaakgemak. De toiletrand ontbreekt waardoor vuil geen kans krijgt om zich te hechten. Schoonmaken is een fluitje van een cent. Bovendien heeft het toilet een slimme spoeltechniek. Zelfs met weinig spoelwater spoelt de wc goed door. 

Sphinx - 3: Sphinx Acanto

Sphinx Acanto

Met de Acanto badkamerserie bepaal je zelf de indeling én de look van je badkamer. Je hebt een ruime keuze in badkamermeubels, wastafels, toiletten, bidets en baden. Ook in materialen, afwerkingen en kleuren zijn de mogelijkheden groot. Bovendien gaan slimme functionele oplossingen hier samen met prachtig design. De serie oogt extra slank en modern en neemt weinig ruimte in.

SPHINX COLLECTIE
 

Sphinx badkamermeubels

 

Sphinx Acanto

 

Sphinx Rimfree toilet

Sphinx - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

Sphinx - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Sphinx - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties