Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij

Amersfoort

Een nieuwe badkamer in Amersfoort

Woont u in Amersfoort of omgeving en bent u op zoek naar een nieuwe badkamer of toilet? Dan bent u bij G.Hek installatiebedrijf uit Woudenberg aan het goede adres. Omdat we een groot installatiebedrijf combineren met een knusse badkamer showroom zijn we in staat met veel persoonlijke aandacht voor u een nieuwe badkamer te ontwerpen en te installeren. Precies passend bij uw gezin, budget en huis in Amersfoort

Erkend installatiebedrijf

Een nieuwe badkamer / sanitair of toilet moet probleemloos gebruikt kunnen worden de komende jaren. Daarom is het zo belangrijk om met een VNI erkende installateur te werken. De medewerkers van ons, als erkend installateur, worden regelmatig bijgeschoold en werken volgens de nieuwste technieken. Dat garandeer zekerheid van uw technische installatie in uw woning in Amersfoort. 

Een brede klantenkring in Amersfoort en omgeving

G.Hek installatiebedrijf uit Woudenberg heeft al in veel plaatsen nieuwe badkamers of een nieuw toilet gerealiseerd. Niet alleen in Amersfoort maar ook in Woudenberg, Nijkerk, Zeist, Hilversum en Doorn genieten klanten van een mooie badkamer of toilet. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en woont u in Amersfoort of omgeving. Maak dan even een afspraak we gaan graag voor u aan de slag!

Direct contact opnemen  
Amersfoort - Reviewblok
Wij scoren een
9.8
9.8 van 1 10
27-12-2017
Waardering van onze klanten Afwerking & correct
Amersfoort - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties