Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij

Nijkerk

Het bedrijf voor uw nieuwe badkamer in Nijkerk of omgeving

G.Hek installatiebedrijf uit Woudenberg heeft passie voor badkamers, een nieuw toilet en alle technische installaties in en om het huis. Graag gaan we voor u aan de slag in Nijkerk maar voordat dat zover is ontvangen we graag in onze ruime showroom in Woudenberg nabij Nijkerk. Dan gaan we samen aan de slag met het ultieme badkamer ontwerp voor uw woning in Nijkerk

Breed assortiment badkamer producten

Bij G.Hek installatievbedrijf uit Woudenberg werken we met alle A-merken. Denk aan SealskinGroheThebaluxPrimabad en Sphinx. Juist omdat we deze A-merken hebben zijn we verzekerd van kwalitaieve badkamer producten naast ons eigen huismerk. Een badkamer bestaat uit vele onderdelen. Denk aan de douchecabine, het badkamermeubel, de kranen, het ligbad. En wilt u luxer dan kunt u van uw badkamer in Nijkerk een complete wellness ruimte maken. Cleoaptra is een merk waar we dan graag voor u mee aan de slag gaan. 

We zitten op een steenworp afstand van Nijkerk!

Aarzel niet om onze badkamershowroom in Woudenberg een bezoekje te brengen. Het ligt op steenworp afstand van Nijkerk, Zeist, Doorn, Hilversum en Amersfoort. Wij ontvangen u graag!

Direct contact opnemen  
Nijkerk - Reviewblok
Wij scoren een
9.8
9.8 van 1 10
27-12-2017
Waardering van onze klanten Afwerking & correct
Nijkerk - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties