Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Duurzaamheid - Duurzaamheid
Hek Badkamers

Duurzame oplossingen voor uw woning

We beginnen en eindigen de dag vaak in de badkamer. Vanwege het intensieve gebruik is deze ruimte dan ook een grootverbruiker van water én energie. Bij Hek Badkamers in Woudenberg zijn we daarom altijd op zoek naar energie- en waterbesparende technieken voor de badkamer en de rest van uw woning. In zowel het ontwerp als de installatie maken we waar mogelijk gebruik van duurzame producten. Zo geniet u van een comfortabele woning die ook nog eens vriendelijk is voor de wereld om ons heen.

Duurzaamheid - 1. Hek Waterverbruik verminderen in de badkamer

Waterverbruik verminderen in de badkamer

's Ochtends ontwaken we onder een regendouche en s ’avonds komen we tot rust in een ontspannend bad. Kortom: we genieten iedere dag van water. Om er blijvend van te genieten hebben we diverse waterbesparende kranen en douches in het assortiment. Zoals de kranen voorzien van Grohe EcoJoy. Ook toiletten met speciale spoeltechnieken zorgen voor zuinig waterverbruik. Hierdoor bent u niet alleen duurzaam bezig, maar kunt u ook veel geld besparen. 

Energiezuinige warmtesystemen

Een optimaal klimaat in uw woning is belangrijk voor uw gezondheid en comfort. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in moderne, efficiënte oplossingen voor het juiste klimaat in huis. Denk hierbij aan energiezuinige warmtesystemen, zoals hr-ketels, warmtepompen, WTW-systemen en stadsverwarming. Ook bieden wij producten voor luchtreiniging en het beheersen van de luchtvochtigheid. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor (elektrische) designradiatoren. Onze specialisten denken graag met u mee over de juiste producten voor uw woning.

Duurzame zonneboilers

Een zonneboiler verwarmt uw warmwater voor met zonlicht. En zelfs als de zon niet schijnt, doet de natuurlijke lichtbron haar werk. Hierdoor heeft u minder stookkosten via uw cv-ketel. Bijkomend voordeel is de milieuvriendelijkheid en afname van CO2-uitstoot. Niet voor niets stijgen zonneboilers snel in populariteit. Er zijn momenteel verschillende soorten zonneboilers op de markt. Wij van Hek Badkamers in Woudenberg adviseren u graag over welk type het meest geschikt is voor uw situatie.

Wij houden bij het ontwerp en installatie zoveel mogelijk rekening met de wereld om ons heen
Duurzaamheid - 4. Hek Duurzame zonnepanelen

Duurzame zonnepanelen

Naast zonneboilers bieden wij nog een andere duurzame oplossing met zonlicht: zonnepanelen. Deze slimme panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor uw woning of bedrijf. Zonnepanelen vereisen eenmalig een investering, maar op termijn bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw woning te bespreken. Daarnaast kunnen wij deze duurzame energieoplossing zelf bij u installeren.

Duurzaamheid - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Installatiebedrijf G. Hek? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Duurzaamheid - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Duurzaamheid - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties