Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Duurzaamheid - Duurzaamheid Duurzaamheid - Duurzaamheid
Hek Badkamers

Duurzame oplossingen voor je woning

Bij Hek Badkamers in Woudenberg zijn we altijd op zoek naar energie- en waterbesparende technieken voor de badkamer en de rest van uw woning. We beginnen en eindigen de dag vaak in de badkamer. Vanwege het intensieve gebruik is deze ruimte dan ook een grootverbruiker van water én energie. In zowel het ontwerp als de installatie van een badkamer maken we daarom waar mogelijk gebruik van duurzame producten. Zo geniet je van een comfortabele woning die ook nog eens vriendelijk is voor de wereld om ons heen. 

Duurzaamheid - 1. Hek Waterverbruik verminderen in de badkamer

Waterverbruik verminderen in de badkamer

's Ochtends ontwaken we onder een regendouche en s ’avonds komen we tot rust in een ontspannend bad. Kortom: we genieten iedere dag van water. Om er blijvend van te genieten hebben we diverse waterbesparende kranen en douches in het assortiment. Zoals de kranen voorzien van Grohe EcoJoy. Ook toiletten met speciale spoeltechnieken zorgen voor zuinig waterverbruik. Hierdoor ben je niet alleen duurzaam bezig, maar kun je ook veel geld besparen. 

Energiezuinige warmtesystemen

Een optimaal klimaat in je woning is belangrijk voor je gezondheid en comfort. Wij hebben ons dan ook gespecialiseerd in moderne, efficiënte oplossingen voor het juiste klimaat in huis. Denk hierbij aan energiezuinige warmtesystemen, zoals hr-ketels, warmtepompen, WTW-systemen en stadsverwarming. Ook bieden wij producten voor luchtreiniging en het beheersen van de luchtvochtigheid. Uiteraard kun je bij ons ook terecht voor (elektrische) designradiatoren. Onze specialisten denken graag met je mee over de juiste producten voor je woning.

Duurzame zonneboilers

Duurzame zonneboilers

Een zonneboiler verwarmt je warme water voor met zonlicht. En zelfs als de zon niet schijnt, doet de natuurlijke lichtbron haar werk. Hierdoor heb je minder stookkosten via je cv-ketel. Bijkomend voordeel is de milieuvriendelijkheid en afname van CO2-uitstoot. Niet voor niets stijgen zonneboilers snel in populariteit. Er zijn momenteel verschillende soorten zonneboilers op de markt. Wij van Hek Badkamers in Woudenberg adviseren je graag over welk type het meest geschikt is voor je situatie.

Wij houden bij het ontwerp en installatie zoveel mogelijk rekening met de wereld om ons heen
Duurzaamheid - 4. Hek Duurzame zonnepanelen

Duurzame zonnepanelen

Naast zonneboilers bieden wij nog een andere duurzame oplossing met zonlicht: zonnepanelen. Deze slimme panelen zetten zonlicht om in elektriciteit voor je woning of bedrijf. Zonnepanelen vereisen eenmalig een investering, maar op termijn bespaar je aanzienlijk op je energierekening. Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden voor je woning te bespreken. Daarnaast kunnen we deze duurzame energieoplossing zelf bij je installeren in Zeist, Woudenberg en de wijde omgeving.

Duurzaamheid - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woudenberg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Installatiebedrijf G. Hek? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken