Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Installatiebedrijf G. Hek

Installatiebedrijf

Er komt al genoeg kijken bij het kiezen van uw nieuwe badkamer. Daarom verzorgen we ook de installatie van uw badkamer door ons eigen, vakkundige team. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle installatie van topkwaliteit. Daarnaast staan onze ervaren installateurs ook voor u klaar voor al het andere installatiewerk in en om uw woning.

  Installatiebedrijf - 1. Alles in een concept

Alles-in-één concept

Ons onderscheidende vermogen zit hem in ons alles-in-één concept. Ons team bestaat uit enthousiaste en vakbekwame medewerkers die inzetbaar zijn bij alle takken van het installatiewerk. Denk aan elektrawerkzaamheden, loodgieterswerk, cv-installaties en dakbedekkingen. Compleet afgestemd op uw gezinssituatie en woning. Bij Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg heeft u geen last van lange bouwprojecten of levertijden. Wij bieden snelheid in doorlooptijd, omdat we alle vakmensen in eigen huis hebben! Dat is wel zo fijn en overzichtelijk.

Elektrawerkzaamheden

Een goede elektrische installatie is van groot belang. Ons installatieteam staat klaar om alle elektrawerkzaamheden bij u te verrichten. Zowel in als om uw woning, kantoor of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in bekabeling, verlichting (LED), groepenkasten, brandpreventie en beveiliging. Ook voor de aanleg van domotica bent u bij ons aan het juiste adres.

Loodgieterswerk

Heeft u last van een verstopte riolering of lekkage in de waterleiding? Goed loodgieterswerk in uw badkamer en de rest van uw woning kan dat soort ongemakken voorkomen. Onze loodgieters bewijzen dagelijks hun vakmanschap in het werken met lood, zink en koper. Zo laten wij u genieten van uw badkamer en een comfortabele woning. Nu én later.

 

Warmtesystemen

Comfortabele warmte geeft gemak en ontspanning. En wat nou als u kunt genieten van een optimaal klimaat, zonder schade te brengen aan het milieu? Wij van Installatiebedrijf G. Hek zien het plaatsen van energiezuinige warmtesystemen als onze kracht. Denk aan HR-ketels en warmtepompen. Ook bij de keuze voor het aanleggen van een complete cv-installatie, vloerverwarming of zonneboiler kunt u rekenen op een objectief en gedegen advies.

  Installatiebedrijf - 3. Hek Warmtesystemen
  Installatiebedrijf - 3. Hek Warmtesystemen

Dakbedekking

Een goed dak is functioneel, waterdicht én tochtvrij. Wij van G. Hek Installatiebedrijf in Woudenberg zijn professionele dakdekkers die uw huis kunnen voorzien van het ideale dak. De producten waarmee we werken zijn onderhoudsvrij, licht van gewicht en hebben een prima isolatiewaarde. Bovendien zijn al onze dakbedekkingen brandveilig, dampdoorlatend en ook nog eens fraai om te zien. Het oog wil immers ook wat!

Uneto-VNI erkend installatiebedrijf

Als allround installateur beschikken wij over alle vereiste erkenningen voor water, gas en cv-installaties. Ook op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen zijn wij een erkend installatiebedrijf. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van Uneto-VNI. Het lidmaatschap van Uneto-VNI stelt hoge eisen aan onze organisatie. Zo worden onze medewerkers voortdurend geschoold en getraind. Wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe normeringen, technische richtlijnen en installatie-eisen.

  Installatiebedrijf - 4. Hek Uneto-VNI erkend installatiebedrijf

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. U wilt een badkamer die precies past bij uw smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kiest u voor Installatiebedrijf G. Hek dan kiest u voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatiebedrijf - Reviewblok
Wij scoren een
9.8
9.8 van 1 10
27-12-2017
Waardering van onze klanten Afwerking & correct
Installatiebedrijf - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties