Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Installatiebedrijf - Installatiebedrijf Installatiebedrijf - Installatiebedrijf
Installatiebedrijf G. Hek

Installatiebedrijf

Hek Badkamers in Woudenberg verzorgt ook de installatie van je badkamer door ons eigen, vakkundige team. Hierdoor kun je rekenen op een snelle installatie van topkwaliteit. In Zeist, Woudenberg en de wijde omgeving. Daarnaast staan onze ervaren installateurs ook voor je klaar voor al het andere installatiewerk in en om je woning. Er komt zo veel kijken bij de installatie van bijvoorbeeld je badkamer. En daar kunnen wij je uitstekend bij helpen!

Installatiebedrijf - 1. Alles in een concept

Alles-in-één concept

Ons onderscheidende vermogen zit hem in ons alles-in-één concept. Ons team bestaat uit enthousiaste en vakbekwame medewerkers die inzetbaar zijn bij alle takken van het installatiewerk. Denk aan elektrawerkzaamheden, loodgieterswerk, cv-installaties en dakbedekkingen. Compleet afgestemd op je gezinssituatie en woning. Bij Installatiebedrijf G. Hek in Woudenberg heb je geen last van lange bouwprojecten of levertijden. Wij bieden snelheid in doorlooptijd, omdat we alle vakmensen in eigen huis hebben! Dat is wel zo fijn en overzichtelijk.

Elektrawerkzaamheden

Een goede elektrische installatie is van groot belang. Ons installatieteam staat klaar om alle elektrawerkzaamheden bij je te verrichten. Zowel in als om je woning, kantoor of bedrijfspand. Wij zijn gespecialiseerd in bekabeling, verlichting (LED), groepenkasten, brandpreventie en beveiliging. Ook voor de aanleg van domotica ben je bij ons aan het juiste adres.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Heb je last van een verstopte riolering of lekkage in de waterleiding? Goed loodgieterswerk in je badkamer en de rest van je woning kan dat soort ongemakken voorkomen. Onze loodgieters bewijzen dagelijks hun vakmanschap in het werken met lood, zink en koper. Zo laten wij je genieten van je badkamer en een comfortabele woning. Nu én later.

 

Warmtesystemen

Comfortabele warmte geeft gemak en ontspanning. En wat nou als je kunt genieten van een optimaal klimaat, zonder schade te brengen aan het milieu? Wij van Installatiebedrijf G. Hek zien het plaatsen van energiezuinige warmtesystemen als onze kracht. Denk aan HR-ketels en warmtepompen. Ook bij de keuze voor het aanleggen van een complete cv-installatie, vloerverwarming of zonneboiler kun je rekenen op een objectief en gedegen advies.

Installatiebedrijf - 3. Hek Warmtesystemen
Installatiebedrijf - 3. Hek Warmtesystemen

Dakbedekking

Een goed dak is functioneel, waterdicht én tochtvrij. Wij van G. Hek Installatiebedrijf in Woudenberg zijn professionele dakdekkers die je huis kunnen voorzien van het ideale dak. De producten waarmee we werken zijn onderhoudsvrij, licht van gewicht en hebben een prima isolatiewaarde. Bovendien zijn al onze dakbedekkingen brandveilig, dampdoorlatend en ook nog eens fraai om te zien. Het oog wil immers ook wat!

Techniek Nederland erkend installatiebedrijf

Als allround installateur beschikken wij over alle vereiste erkenningen voor water, gas en cv-installaties. Ook op het gebied van zonnepanelen en warmtepompen zijn wij een erkend installatiebedrijf. Al onze werkzaamheden vinden plaats onder de voorwaarden van Techniek Nederland. Het lidmaatschap van Techniek Nederland stelt hoge eisen aan onze organisatie. Zo worden onze medewerkers voortdurend geschoold en getraind. Wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe normeringen, technische richtlijnen en installatie-eisen.

Installatiebedrijf - 4. Hek Techniek Nederland erkend installatiebedrijf
Installatiebedrijf - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woudenberg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Installatiebedrijf G. Hek? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken