Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Wandloze douchevloer in licht contrasterende kleur met de badkamervloer Wandloze douchevloer in licht contrasterende kleur met de badkamervloer
Trendy ingebouwde douchevloeren

Xenz douchevloeren en -cabines

Xenz biedt trendy ingebouwde douchevloeren. De vloeren zijn mooi vlak en kan je gelijk leggen aan de vloer, passend in elke inloopdouche. Er is een ruime keuze in eigentijdse, matte kleuren zoals bijvoorbeeld klei, cement, antraciet of crème. Ook wit en andere sjieke glanskleuren vind je terug in het assortiment van Xenz.

Zwarte douchevloer, glazen schuifdeur en ruwe wand- en vloertegels in contrast met

Een ultra vlakke douchevloer 

Douchen op een douchevloer is hygiënischer én veiliger dan douchen op een tegelvloer. Je hebt geen last van bacteriën die tussen de voegen gaan hechten en met een goede anti-slip verminder je de kans op uitglijden. De douchevloeren en douchebakken van Xenz zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden met vakmanschap geproduceerd. De vlakke douchebakken met geen of lage instap zijn populair. De douchebakken en douchevloeren zijn verkrijgbaar in vierkante en rechthoekige vorm.

Veilig douchen met antislip

De Xenz douchevloeren en -bakken kunnen worden voorzien van BeterGrip veiligheidscoating. Dit kan af fabriek of als doe-het-zelf-set worden geleverd. Door de structuur van het oppervlak van Betergrip krijgen vuil, vet en andere viezigheid geen kans om zich te hechten. De coating is hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Xenz douchevloeren en cabines - 2. Betergrip coating
Lichtgrijze douchevloer met glazen douchedeur- en wand met matzwarte lijsten

Douchecabines van Xenz

Voor prachtige douchecabines ben je bij Xenz eveneens aan het juiste adres. Of je nu kiest voor maatwerk douchecabines of standaard douchecabines. De maatwerk douchecabines worden thuis ingemeten, op maat gemaakt en gemonteerd volgens jouw specifieke wensen. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren veiligheidsglas, deurscharnieren, lijsten en grepen. De standaard douchecabines zijn voorzien van anti-kalkbehandeling. Installatiebedrijf G. Hek kan je adviseren over de talrijke mogelijkheden.

XENZ COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken