Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Uw badkamerspecialist in Woudenberg

Hek Badkamers

Wij van Hek Badkamers werken al jaren met veel passie aan het realiseren van uw droombadkamer. In onze showroom in Woudenberg kunt u diverse badkameropstellingen bekijken. Ook maken wij graag een ontwerp voor uw ideale badkamer, dat helemaal is afgestemd op uw wensen. Ons eigen installatiebedrijf kan de badkamer vervolgens bij u installeren.  Zo kunt u snel genieten van uw nieuwe badkamer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Hek Specialist in badkamers én installaties

Specialist in badkamers én installaties

Bij het samenstellen van uw badkamer komt er veel op u af. Er zijn veel verschillende stijlen en producten, wat de keuze lastig maakt. Bij Hek Badkamers nemen wij dan ook alle tijd om u passend advies te geven. In onze showroom in Woudenberg kunt u diverse badkamers, toiletten en tegels volgens de laatste trends bekijken. Zo krijgt u gelijk een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Met jarenlange ervaring in badkamers en installatie kunnen wij vervolgens een passend ontwerp maken voor uw complete badkamer.

Maak een afspraak

Ons team

Wij van Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek installatiebedrijf, zijn erg betrokken én gedreven. Robert Hek runt het familiebedrijf. Dat doet hij niet alleen, maar samen met een gepassioneerd team van vakmensen. Wanneer u toe bent aan een nieuwe badkamer, ontzorgen we u volledig. U kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, een uniek ontwerp en de volledige installatie. Wij stellen als doel dat u zo snel mogelijk kunt genieten van een badkamer die helemaal bij u past.

Over ons - 2. Hek Ons team
Ik doe er alles aan om uw droombadkamer te maken die past bij uw smaak en wensen. En dat doe ik niet alleen, maar met een vast en gepassioneerd team van Hek Badkamers.

Eigen installatiebedrijf

We gaan graag met u om de tafel, om aan de hand van uw wensen en budget de perfecte badkamer te ontwerpen. Na de ontwerpfase gaan we graag aan de slag met het installeren van uw nieuwe badkamer. De complete installatie kan verzorgd worden door ons installatiebedrijf. Zo heeft u één vast aanspreekpunt, één team en een duidelijke planning. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle levering en komt u niet voor verrassingen te staan.

LEES MEER

 

Over ons - 4. Hek Specialiteitenblok
Over ons - 4. Hek Specialiteitenblok

Duurzaamheid

Wij van Hek Badkamers houden zoveel mogelijk rekening met de wereld om ons heen. Bij het ontwerpen en installeren van uw badkamer zetten wij waar mogelijk duurzame producten in. Zo hebben wij producten die water en energie besparen. Hiermee is uw badkamer niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar bespaart u op de lange termijn ook veel geld. Wij adviseren u graag over duurzame oplossingen voor uw badkamer en de rest van uw woning.

LEES MEER

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Installatiebedrijf G. Hek? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties