Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Woudenberg

Hek Badkamers

Wij van Hek Badkamers werken al jaren met veel passie aan het realiseren van je droombadkamer. In onze showroom in Woudenberg, nabij Zeist, kun je diverse badkameropstellingen bekijken. Ook maken we graag een ontwerp voor je ideale badkamer, dat helemaal is afgestemd op je wensen. Ons eigen installatiebedrijf kan de badkamer vervolgens bij je installeren. Zo kun je snel genieten van je nieuwe badkamer.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Hek Specialist in badkamers én installaties

Specialist in badkamers én installaties

Bij het samenstellen van je badkamer komt er veel op je af. Er zijn veel verschillende stijlen en producten, wat de keuze lastig maakt. Bij Hek Badkamers nemen we dan ook alle tijd om je passend advies te geven. In onze vernieuwde showroom in Woudenberg kun je diverse badkamers, toiletten en tegels volgens de laatste trends bekijken. Zo krijg je gelijk een beter beeld van wat er allemaal mogelijk is. Met jarenlange ervaring in badkamers en installatie kunnen we vervolgens een passend ontwerp maken voor je complete badkamer.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ons team

Wij van Hek Badkamers, onderdeel van G. Hek installatiebedrijf, zijn erg betrokken én gedreven. Robert Hek runt het familiebedrijf. Dat doet hij niet alleen, maar samen met een gepassioneerd team van vakmensen. Wanneer je toe bent aan een nieuwe badkamer, ontzorgen we je volledig. Je kunt bij ons terecht voor persoonlijk advies, een uniek ontwerp en de volledige installatie. Wij stellen als doel dat je zo snel mogelijk kunt genieten van een badkamer die helemaal bij je past.

Over ons - 2. Hek Ons team
Ik doe er alles aan om je droombadkamer te maken die past bij jouw smaak en wensen. En dat doe ik niet alleen, maar met een vast en gepassioneerd team van Hek Badkamers.

Eigen installatiebedrijf

We gaan graag met je om de tafel, om aan de hand van je wensen en budget de perfecte badkamer te ontwerpen. Na de ontwerpfase gaan we graag aan de slag met het installeren van je nieuwe badkamer. De complete installatie kan verzorgd worden door ons installatiebedrijf. Zo heb je één vast aanspreekpunt, één team en een duidelijke planning. Hierdoor kun je rekenen op een snelle levering en kom je niet voor verrassingen te staan.

LEES MEER

 

Over ons - 4. Hek Specialiteitenblok
Over ons - 4. Hek Specialiteitenblok

Duurzaamheid

Wij van Hek Badkamers houden zoveel mogelijk rekening met de wereld om ons heen. Bij het ontwerpen en installeren van je badkamer zetten wij waar mogelijk duurzame producten in. Zo hebben we producten die water en energie besparen. Hiermee is je badkamer niet alleen vriendelijk voor het milieu, maar bespaar je op de lange termijn ook veel geld. Wij adviseren je graag over duurzame oplossingen voor je badkamer en de rest van jouw woning.

LEES MEER

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Woudenberg

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Installatiebedrijf G. Hek

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Installatiebedrijf G. Hek? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken