Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close

Hek opent deuren nieuwe showroom

Eind oktober 2023 openden wij de deuren van ons nieuwe pand. Binnen tref je 35 inspirerende opstellingen van onder andere badkamers, toiletruimtes en zelfs een stoomcabine en sauna. Naast de mooiste trends is de showroom ook ingericht op de laatste ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Zo hebben we een duurzaamheidsplein waar we technische installaties en water- en energiebesparende producten tonen. Denk bijvoorbeeld aan een warmtepomp. Kom langs en laat je inspireren door onze voorbeeldbadkamers en -toiletruimtes.

Hek opent deuren nieuwe showroom - Nieuw pand

Uitbouw showroom: van schets tot oplevering

De nieuwe showroom ademt toewijding en passie voor badkamers. Na vijf decennia nam Robert in 2020 het stokje van vader Gerrit over, en kort daarna kwam de mogelijkheid om het pand uit te breiden. Twee jaar later zijn de eerste schetsen realiteit geworden met 35 inspirerende opstellingen van badkamers en toiletruimtes.

Badkamers en toiletruimtes

Iedere type badkamer heeft verschillende ruimtelijke en technische uitdagingen. Met de voorbeeld badkamers tonen we de mogelijkheden voor alle badkamers. We hebben gekozen voor kleine opstellingen, zodat we meer voorbeelden kunnen tonen en kunnen laten zien wat je met beperkte ruimte allemaal kunt doen. Zo is de moderne showroom op de Bosuil 10 in Woudenberg een bron van realistische ideeën voor ieder type badkamer.

Hek opent deuren nieuwe showroom - Badkamers en toiletruimtes & Trends en innovaties
Hek opent deuren nieuwe showroom - Badkamers en toiletruimtes & Trends en innovaties

Trends en innovaties

Bij een nieuwe showroom horen de laatste badkamertrends. In de winkel kom je bijvoorbeeld een opstelling met ronde wastafelzuilen en geometrisch lijnenspel met hout invloeden tegen. Een andere voorbeeld badkamer toont een vrijstaand bad met koperkleurige vrijstaande kraan, tegels met een reliëf print en een meubelopstelling met waskom en inbouwkraan in aardse kleuren en een ronde spiegel met ledverlichting. Wil je deze en andere bijzondere opstellingen in het echt zien? Dan verwelkomen we je graag in onze showroom. Kom spontaan langs of maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Hopelijk tot snel!

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Met liefde gemaakt
Afspraak maken