Hek Badkamers
Hek Badkamers
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Hek Badkamers

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 34 Hek Badkamers reviews
Communicatie
9
Advies
9
Offerte
8.8
Medewerkers
9.3
Deskundigheid
9.3
Resultaat
9.3
Nazorg
9

Review door Gijs Schaap

Geplaatst op 24-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over proces en product

Positieve opmerking:
persoonlijk

Verbeterpunten:
geen

Review door Menno en Gerarda de Man

Geplaatst op 01-08-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel erg prettige samenwerking. Vanaf ontwerp tot oplevering.

Positieve opmerking:
Vooraf erg duidelijk gecommuniceerd wat we konden verwachten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevrouw Linnekamp

Geplaatst op 29-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere taal en kennis van zaken, van begin tot eind een goede samenwerking

Positieve opmerking:
Medewerkers met vakkennis. Snelle communicatie binnen t bedrijf.

Verbeterpunten:
niks op aan te merken

Review door Fam. Den Ouden

Geplaatst op 22-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf om je badkamer te kopen

Positieve opmerking:
Wij werden erg fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. De montage liep uiterst voorspoedig en een zeer bekwame installateur. en

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Garé

Geplaatst op 21-06-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed tot zeer goed

Positieve opmerking:
planning en afspraken nakomen + begeleiding tijdens aankoopproces

Verbeterpunten:
de klant iets eerder van werkzaamheden op de hoogte stellen. Niet pas een dag van te voren.

Review door Fam. Pothof

Geplaatst op 17-06-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de renovatie van het toilet doro Hek Badkmers.

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Dijkema en mevr. Blankenstijn

Geplaatst op 17-05-2022

7
Communicatie 8
Advies 3
Offerte 5
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prijzig, maar goed werk

Positieve opmerking:
Kwalitatief goed op tijd klaar

Verbeterpunten:
Iets betere comminucatie tijdens het adviesgesprek was welkom geweest

Review door Mevrouw van Puijenbroek

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. en Mevr. Schreuder

Geplaatst op 25-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige ervaring

Positieve opmerking:
doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Verbeterpunten:
..

Review door Dhr. van Hees

Geplaatst op 17-02-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het duurde eventjes maar dan heb je ook wat! Goed advies bij de ontwerpfase en uitstekende installatie.

Positieve opmerking:
Directe lijntjes, transparant, betrouwbaar, out-of-the-box, deskundig en vooral reëel! Klanttevredenheid staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen idee.

Review door Dhr. Woudenberg en Mevr. vd Vlag

Geplaatst op 17-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring!

Positieve opmerking:
Goede uitleg bij uitzoeken. Omgang met ons als klant uitstekend en enorm goed vakmanschap. Netjes en schoon gewerkt en secuur in afwerking.

Verbeterpunten:
Geen enkele

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig intake-gesprek gehad met de heer Hek over onze wensen. De uitvoering door Marcel en Julian verliep prima. Met het resultaat zijn wij bijzonder blij. Fijn bedrijf!

Positieve opmerking:
Korte lijnen, hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben blij en zeer tevreden met de verbouwde badkamer, geniet er iedere dag van. Ook de beste wensen voor jullie. Hartelijk dank voor de heerlijke tulband. A. de Gier

Positieve opmerking:
Deskundig en goed overleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de eerste binnenkomst bij Van Hek badkamers voel je gelijk welkom. Je wordt er goed geadviseerd en ze staan open voor niet alledaagse wensen. Mede door mijn kleine badkamer wilde ik mijn wasmachine wegwerken in het meubel met de wastafel. Ook tijdens de verbouwing werd ik regelmatig geïnformeerd over de planning en de voortgang. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik kan iedereen van Hek badkamers aanraden.

Positieve opmerking:
Het meedenken in oplossingen zowel vooraf als tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. van Hoevelaak

Geplaatst op 08-07-2021

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend bedrijf, vakmensen

Positieve opmerking:
Meedenken bij de aanschaf en installatie.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Michiel K

Geplaatst op 15-02-2021

7
Communicatie 6
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ze vragen enige geduld van je maar dan krijg je een volledige badkamer. Jammer dat een enkele wens is gemist, dus controle op het voorstel is een "must" bij dit bedrijf

Positieve opmerking:
Familie bedrijf, nemen de tijd voor je en zijn niet meteen order gedreven

Verbeterpunten:
Monteurs zijn bekwaam, gedreven en geven eerlijke feed-back

Review door Andy en Samira Wethmar

Geplaatst op 23-12-2020

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitermate professioneel

Positieve opmerking:
Goede communicatie, juiste verwachtingen worden goed gemanaged en altijd oplossing gericht bezig. Uitermate goede service!

Verbeterpunten:
Er zijn geen verbeterpunten voor ons, en gezien de drukte wordt er zeker goed over Hek Badkamers gepraat. Enige waar de organisatie nog een stap in kan nemen wellicht is nog meer digitaliseren en automatiseren om de administratieve werk druk verder af te nemen en te versnellen. Omtrent service: pre-, tijdens en post-sales niks aan te merken.

Review door anoniem

Geplaatst op 20-12-2020

8
Communicatie 9
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Verhuisd uit Groningen naar Zeist en op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een badkamer. Firma Hek werd ons aanbevolen bij een plaatselijk keukenbedrijf. Direct een fijn gesprek en goede adviezen over mogelijkheden en produkten. Na plaatsing door medewerker kleine aanpassingen gerealiseerd en de badkamer is nu geheel naar wens. Fijn team van mensen die altijd voor de klant klaar wil staan.

Positieve opmerking:
Snelle communicatie na doorgeven van afwerkingspuntjes adequate oplossing.

Verbeterpunten:
Zo doorgaan en helder communiceren.

Review door Amanda Brands

Geplaatst op 19-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het was van begin tot eind super. Gesprek met wat & hoe wij de kleine badkamer wilde hebben er werd geluisterd naar onze wens. Er werd super netjes gewerkt elke dag op geruimd. Het resultaat is vakwerk en zeer tevreden zijn wij. Dank

Positieve opmerking:
Vakmensen die er werken

Verbeterpunten:
Geen

Review door Familie van Denderen-van Kerkhof

Geplaatst op 18-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en goede service

Positieve opmerking:
We hebben goed advies gekregen en de installatie is ook perfect verlopen. Klein probleem met de wastafel werd snel en adequaat verholpen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Willemien & Jack van Mier

Geplaatst op 17-12-2020

10
Communicatie 9
Advies 9
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vanaf ons eerste bezoek aan de showroom, tot de uiteindelijke oplevering van de badkamer & toilet, is alles verlopen zoals je dat als klant wenst. Bij het uitzoeken van de complete badkamer hebben wij nooit enige druk ervaren, men neemt de tijd voor je, en men durft het ook te zeggen als je iets beter niet kunt doen. Precies op de afgesproken datum begonnen, en dat voelt al heel snel goed & vertrouwd. Wij hebben de "mannen van Hek" bijna 4 weken over de vloer gehad, en al die tijd werken ze gestaag door, blijven vriendelijk & behulpzaam, en ook niet te beroerd om voor jou de wasmachine en wasdroger op de plek te zetten. daar worden wij dus blij van.

Positieve opmerking:
vriendelijk, behulpzaam, dienstbaar, betrouwbaar.

Verbeterpunten:
wij kunnen geen verbeterpunten aandragen.

Review door Anna

Geplaatst op 17-10-2020

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zijn zeer tevreden

Positieve opmerking:
komen afspraken na

Verbeterpunten:
geen

Review door A van Lambalgen

Geplaatst op 25-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen en prettige sfeer

Positieve opmerking:
Denken mee en goed overleg

Verbeterpunten:

Review door S.Y.

Geplaatst op 08-09-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg plezierig

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 05-09-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Positieve opmerking:
Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Verbeterpunten:
Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten. Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Review door anonymous

Geplaatst op 05-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Positieve opmerking:
Goede communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door!

Review door anonymous

Geplaatst op 03-09-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Positieve opmerking:
Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Verbeterpunten:

Review door anonymous

Geplaatst op 20-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fa. G. Hek Woudenberg Goede voorlichting; prima en heel net personeel; keurige en vriendelijke vakmensen

Positieve opmerking:
goede en prima vakmensen van uitvoering tot kantoor

Verbeterpunten:
voor start van de werkzaamheden even doorspreken hoe e.e.a. uit te voeren. Dan hoeft er later niet bijgesteld te worden

Review door Bakker

Geplaatst op 27-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer

Positieve opmerking:
Afwerking & correct

Verbeterpunten:

Review door van rheenen

Geplaatst op 27-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
komen afspraken na zijn helder in offerte en bijwerkkosten uitvoering gaat in goed overleg met de klant

Positieve opmerking:
veranderingen zijn goed bespreekbaar en worden goed vertaald naar eventuele meerkosten leveren en plaatsen op de afgesproken tijd prettige medewerkers

Verbeterpunten:

Vorige1
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
24-09-2022
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen persoonlijk
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief