Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Installatiebedrijf G. Hek

Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
op 12 Installatiebedrijf G. Hek reviews
Communicatie
8.8
Advies
8.9
Offerte
8.8
Medewerkers
9.1
Deskundigheid
9.3
Resultaat
8.9
Nazorg
9

Review door A van Lambalgen

Geplaatst op 25-09-2019

8
Communicatie 10
Advies 7
Offerte 10
Medewerkers 7
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed geholpen en prettige sfeer

Positieve opmerking:
Denken mee en goed overleg

Verbeterpunten:

Review door S.Y.

Geplaatst op 08-09-2019

9
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg plezierig

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij binnenkomst bij Hek badkamers in Woudenberg werden we verrast door de ruime winkel welke schuil ging achter de gevel. Op ons gemak konden we rondkijken en alle vragen stellen zonder het gevoel te hebben opgejaagd of weggekenen te worden. Er werd ruim de tijd genomen om ons te begeleiden naar een nieuwe badkamer, en alles nogmaals door te spreken als we weer wat anders hadden bedacht.

Positieve opmerking:
Men nam in de winkel ruim de tijd voor ons en komt betrouwbaar over. Ook de monteur die de badkamer kwam realiseren, was prettig in de omgang. Precies en netjes in zijn werk, en toen we toch een opmerking hadden werd dit in goed overleg gelijk opgelost, geen gedoe. De offerte was keurig gespecificeerd en overzichtelijk.

Verbeterpunten:
Soms was de monteur last minute kort bij een andere klus nodig, waardoor er wel wat last minute flexibiliteit van ons gevraagd werd m.b.t. de tijden waarop we thuis moesten zijn om hem binnen te laten. Achteraf moesten er nog twee dingen afgemaakt worden en daar moesten we zelf achteraan bellen om te vragen wanneer dit gepland stond. Wat deze twee punten betreft zou de communicatie wat beter kunnen

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-09-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer kundig advies en goede uitvoering van het werk

Positieve opmerking:
Goede communicatie tijdens de uitvoering

Verbeterpunten:
Ga vooral zo door!

Review door Anoniem

Geplaatst op 03-09-2019

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende informatie m.b.t. onze wensen voor renovatie van de badkamer. Duidelijke offerte. Uitvoering gewoon goed op schema. Deskundige medewerkers die gestaag hun werk deden en steeds open stonden voor overleg en advies als er tussendoor iets beslist moest worden.

Positieve opmerking:
Strakke planning en uitvoering, geheel volgens de afspraken

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 20-12-2018

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fa. G. Hek Woudenberg Goede voorlichting; prima en heel net personeel; keurige en vriendelijke vakmensen

Positieve opmerking:
goede en prima vakmensen van uitvoering tot kantoor

Verbeterpunten:
voor start van de werkzaamheden even doorspreken hoe e.e.a. uit te voeren. Dan hoeft er later niet bijgesteld te worden

Review door Bakker

Geplaatst op 27-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer

Positieve opmerking:
Afwerking & correct

Verbeterpunten:

Review door van rheenen

Geplaatst op 27-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
komen afspraken na zijn helder in offerte en bijwerkkosten uitvoering gaat in goed overleg met de klant

Positieve opmerking:
veranderingen zijn goed bespreekbaar en worden goed vertaald naar eventuele meerkosten leveren en plaatsen op de afgesproken tijd prettige medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Fam. van de Ruit

Geplaatst op 27-12-2017

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben goede ervaringen met de firma Hek. We genieten iedere dag van onze badkamer!

Positieve opmerking:
Nadat er een ontwerp was gemaakt kon er nog het een en ander aangepast worden. Heel fijn dat het project pas uitgevoerd zou worden nadat ieder onderdeel binnen was. Toen we met ziekte te kampen hadden, was het geen probleem om het werk uit te stellen. Alle overbodige 'rommel' werd direkt afgevoerd. Aanvoer nieuw materiaal werd gedoseerd.

Verbeterpunten:

Review door Eef

Geplaatst op 23-12-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met het bedrijf.

Positieve opmerking:
Dhr. Hek sr. maakte gelijk een schets,zoals wij het voorstelde, om het douche gedeelte aan te passen met een lage instap. En met name geen opklap stoeltje maar een gemetseld bankje. We genieten er nog iedere dag van.

Verbeterpunten:
Neen

Review door Jan Linnenbank

Geplaatst op 22-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk en deskundig. Volgens afspraak gewerkt. Prijsopgaaf conform de factuur.

Positieve opmerking:
Afspraak = afspraak

Verbeterpunten:
Niet echt

Review door Henk van Ede

Geplaatst op 21-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben hele goede ervaring met de fa. Hek. De fa. was ons aanbevolen door enkele mensen en daar hebben zeker geen spijt van. Alles is volgens afspraak afgewerkt . Wij hebben dan ook niets anders dan lof .

Positieve opmerking:
De deskundigheid van de installateurs . De snelheid waarmee kleine probleempjes worden opgelost . Het overleg met ons als klant. De kwaliteit van de producten .

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.3
9.3 van 1 10
25-09-2019
Waardering van onze klanten Denken mee en goed overleg
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties