Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Bosuil 10
3931 GG Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij
close

Reviews over Installatiebedrijf G. Hek

Wij scoren een
9.5
9.5 van 1 10
op 50 Installatiebedrijf G. Hek reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.3
Offerte
8.9
Medewerkers
9.5
Deskundigheid
9.4
Resultaat
9.4
Nazorg
9.2

Review door Stefan

Geplaatst op 07-03-2024

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en fijn geholpen

Positieve opmerking:
Goed advies

Verbeterpunten:
Nvt

Review door Marja

Geplaatst op 07-12-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en voorlichting

Positieve opmerking:
Meedenken met invulling badkamer. Service. Op opmerkingen wordt snel en adequaat gehandeld

Verbeterpunten:
Wacht tijd

Review door Familie Tibben

Geplaatst op 20-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Badkamer naar alle tevredenheid gerenoveerd

Positieve opmerking:
Ze hebben alle know-how in dienst, van sloopwerk t/m eindafwerking, installatie van water- elektra- en verwarming voorzieningen, tegelwerk.

Verbeterpunten:
geen

Review door Familie van Kruijssen

Geplaatst op 15-11-2023

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend begeleid door René Merkenhof. Ook de heer Hek sr. kwam persoonlijk de situatie bekijken. Sjoerd is echt een pure vakman en harde werker. Geweldig.

Positieve opmerking:
We werden netjes op de hoogte gesteld en gehouden.

Verbeterpunten:
Neen

Review door Familie Kortekaas

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Een fantastisch bedrijf! Van het eerste gesprek tot de 'laatste tegel', alles klopte. Zeer kundige en prettige vakmensen.

Positieve opmerking:
Zeer prettig en kundig personeel, komen afspraken na en met de nieuwe showroom ...een prachtig bedrijf!

Verbeterpunten:
Nee, alles klopt.

Review door Familie Ruijssenaars

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
super geholpen in showroom door Rene ( helaas nu met pensioen) en ook de uiteindelijke plaatsing is erg goed uitgevoerd. Wij zijn super tevreden.

Positieve opmerking:
advies en montage.

Verbeterpunten:
slechts 1 openstaand puntje zelf moeten oplossen. Waarschijnlijk in alle drukte ter voorbereiding opening nieuwe showroom vergeten

Review door Familie de Gans

Geplaatst op 13-11-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden echte vakmensen van Hek over de vloer. Ze werken enorm netjes en communiceerden goed over de keuzes die gemaakt moesten worden. Ik ben erg tevreden.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, netjes werken (iedere dag alles netjes opruimen), stiptheid (altijd op tijd), er kunnen altijd dingen mislopen maar de specialisten van Hek geven je het gevoel dat alles goed zal komen.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Gerard en Thea van Wijngaarden

Geplaatst op 28-06-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaring met jullie bedrijf is uitstekend te noemen

Positieve opmerking:
Hartelijke en eerlijke open communicatie met hele goede adviezen.

Verbeterpunten:
Nadat we hierover zeer serieus hebben nagedacht, kunnen we dit echt niet zo ''een, twee. drie" naar voren brengen.

Review door Mevr. Plasman

Geplaatst op 17-05-2023

9
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies, meedenken met de klant

Positieve opmerking:
Goede kwaliteit sanitair en tegels

Verbeterpunten:
Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden

Review door De heer Koenders

Geplaatst op 11-05-2023

8
Communicatie 9
Advies 7
Offerte 7
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende service en perfecte installatie

Positieve opmerking:
kwaliteit

Verbeterpunten:
misschien meer tips/mogelijkheden waar je als klant niet direct aan denkt

Review door Fam. Van der Wielen

Geplaatst op 05-04-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om mee te kijken en denken wat onze wensen waren.

Positieve opmerking:
Fijn dat er goed meegedacht werd met onze planning.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Fam . Solf

Geplaatst op 12-01-2023

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed advies en perfecte afwerking

Positieve opmerking:
Er werd veel tijd gereserveerd voor het advies en de renovatie van de badkamer verliep erg plezierig. De monteurs werkten zorgvulding en hielden rekening met verschillende last-minute wensen. Er werd behoorlijk schoon gewerkt.

Verbeterpunten:
Het enige punt van mogelijke verbetering is het voor "pensionado's" erg vroege begin van de werkzaamheden in de ochtenden.

Review door G.J. Kraan

Geplaatst op 13-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De vakmensen van Hek hebben bij ons een super mooie badkamer gemaakt! De voorbespreking waren zeer prettig en met de deskundige adviezen van René en onze ideeën kwamen we tot een mooi ontwerp. De installateurs Jons en Robin hebben met de installatie tot in de kleinste details meegedacht en hebben vakwerk afgeleverd. Het resultaat mag er zijn! Het geeft ons iedere keer weer het gevoel dat we in een luxe hotelbadkamer onder de douche staan met mooie materialen en prachtige afwerking. Bedankt allemaal.

Positieve opmerking:
Ze doen wat er afgesproken is. Goede adviezen en oplossingen.

Verbeterpunten:
Geen verbeterpunten

Review door Fam. Banken

Geplaatst op 11-12-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende communicatie, goede prijs-kwaliteitsverhouding, een planning die gewoon wordt nagekomen en vakwerk dag geleverd wordt.

Positieve opmerking:
Goede communicatie, ook met de installateur tijdens de realisering van de badkamer. Prima advisering en een eerlijke prijs. Afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Nog wat beter schoonmaken na installatie.

Review door Fam. Van Dijk

Geplaatst op 10-12-2022

9
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
De firma Hek heeft bij ons de badkamer en het toilet vernieuwd. Dit hebben ze professioneel en met zorg gedaan. We zijn erg blij met het resultaat.

Positieve opmerking:
Vast team van professionals die de badkamer en het toilet heeft vernieuwd. Gebruik van een mobiele sanitairunit tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Fam. Butje

Geplaatst op 28-10-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
zeer professioneel en behulpzaam bij de verkoop en tijdens verbouwing. Werken zeer netjes

Positieve opmerking:
netheid, meedenkend, verstand van zaken

Verbeterpunten:
geen!

Review door Gijs Schaap

Geplaatst op 24-09-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer tevreden over proces en product

Positieve opmerking:
persoonlijk

Verbeterpunten:
geen

Review door Menno en Gerarda de Man

Geplaatst op 01-08-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heel erg prettige samenwerking. Vanaf ontwerp tot oplevering.

Positieve opmerking:
Vooraf erg duidelijk gecommuniceerd wat we konden verwachten.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Mevrouw Linnekamp

Geplaatst op 29-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Heldere taal en kennis van zaken, van begin tot eind een goede samenwerking

Positieve opmerking:
Medewerkers met vakkennis. Snelle communicatie binnen t bedrijf.

Verbeterpunten:
niks op aan te merken

Review door Fam. Den Ouden

Geplaatst op 22-06-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Fijn bedrijf om je badkamer te kopen

Positieve opmerking:
Wij werden erg fijn geholpen bij het kiezen van onze badkamer. De montage liep uiterst voorspoedig en een zeer bekwame installateur. en

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Garé

Geplaatst op 21-06-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed tot zeer goed

Positieve opmerking:
planning en afspraken nakomen + begeleiding tijdens aankoopproces

Verbeterpunten:
de klant iets eerder van werkzaamheden op de hoogte stellen. Niet pas een dag van te voren.

Review door Fam. Pothof

Geplaatst op 17-06-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
We zijn heel erg tevreden over de uitvoering van de renovatie van het toilet doro Hek Badkmers.

Positieve opmerking:
Afspraken nakomen

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. Dijkema en mevr. Blankenstijn

Geplaatst op 17-05-2022

7
Communicatie 8
Advies 3
Offerte 5
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 10
Nazorg 7

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prijzig, maar goed werk

Positieve opmerking:
Kwalitatief goed op tijd klaar

Verbeterpunten:
Iets betere comminucatie tijdens het adviesgesprek was welkom geweest

Review door Mevrouw van Puijenbroek

Geplaatst op 05-05-2022

10
Communicatie 9
Advies 10
Offerte 9
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Wij hadden al goede verhalen gehoord over Hek en onze ervaring is ook erg positief. Alles naar wens verlopen, vanaf het eerste contact tot de laatste werkzaamheden.

Positieve opmerking:
Hek komt over als een betrouwbaar bedrijf en is het ook. Ze houden zich aan de afspraken, top personeel, alles op orde.

Verbeterpunten:
Geen

Review door Dhr. en Mevr. Schreuder

Geplaatst op 25-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
geweldige ervaring

Positieve opmerking:
doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen

Verbeterpunten:
..

Review door Dhr. van Hees

Geplaatst op 17-02-2022

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 5

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Het duurde eventjes maar dan heb je ook wat! Goed advies bij de ontwerpfase en uitstekende installatie.

Positieve opmerking:
Directe lijntjes, transparant, betrouwbaar, out-of-the-box, deskundig en vooral reëel! Klanttevredenheid staat voorop.

Verbeterpunten:
Geen idee.

Review door Dhr. Woudenberg en Mevr. vd Vlag

Geplaatst op 17-02-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekende ervaring!

Positieve opmerking:
Goede uitleg bij uitzoeken. Omgang met ons als klant uitstekend en enorm goed vakmanschap. Netjes en schoon gewerkt en secuur in afwerking.

Verbeterpunten:
Geen enkele

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

9
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 7
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prettig intake-gesprek gehad met de heer Hek over onze wensen. De uitvoering door Marcel en Julian verliep prima. Met het resultaat zijn wij bijzonder blij. Fijn bedrijf!

Positieve opmerking:
Korte lijnen, hoge kwaliteit.

Verbeterpunten:
Geen.

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 9
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Ik ben blij en zeer tevreden met de verbouwde badkamer, geniet er iedere dag van. Ook de beste wensen voor jullie. Hartelijk dank voor de heerlijke tulband. A. de Gier

Positieve opmerking:
Deskundig en goed overleg

Verbeterpunten:
geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-01-2022

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Bij de eerste binnenkomst bij Van Hek badkamers voel je gelijk welkom. Je wordt er goed geadviseerd en ze staan open voor niet alledaagse wensen. Mede door mijn kleine badkamer wilde ik mijn wasmachine wegwerken in het meubel met de wastafel. Ook tijdens de verbouwing werd ik regelmatig geïnformeerd over de planning en de voortgang. Het eindresultaat is erg mooi geworden en ik kan iedereen van Hek badkamers aanraden.

Positieve opmerking:
Het meedenken in oplossingen zowel vooraf als tijdens de verbouwing.

Verbeterpunten:
Geen

Vorige1
Met liefde gemaakt
Afspraak maken