Installatiebedrijf G. Hek
Installatiebedrijf G. Hek
Zegheweg 6
3931 MR Woudenberg
033 286 3002 - info@hekbadkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Installatiebedrijf G. Hek

Wij scoren een
9.8
9.8 van 1 10
op 9 Installatiebedrijf G. Hek reviews
Communicatie
9.1
Advies
9.3
Offerte
9
Medewerkers
9.6
Deskundigheid
9.6
Resultaat
9
Nazorg
9.1

Review door Bakker

Geplaatst op 27-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 9
Offerte 9
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 9
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Badkamer

Positieve opmerking:
Afwerking & correct

Verbeterpunten:

Review door van rheenen

Geplaatst op 27-12-2017

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 9
Deskundigheid 9
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
komen afspraken na zijn helder in offerte en bijwerkkosten uitvoering gaat in goed overleg met de klant

Positieve opmerking:
veranderingen zijn goed bespreekbaar en worden goed vertaald naar eventuele meerkosten leveren en plaatsen op de afgesproken tijd prettige medewerkers

Verbeterpunten:

Review door Fam. van de Ruit

Geplaatst op 27-12-2017

10
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben goede ervaringen met de firma Hek. We genieten iedere dag van onze badkamer!

Positieve opmerking:
Nadat er een ontwerp was gemaakt kon er nog het een en ander aangepast worden. Heel fijn dat het project pas uitgevoerd zou worden nadat ieder onderdeel binnen was. Toen we met ziekte te kampen hadden, was het geen probleem om het werk uit te stellen. Alle overbodige 'rommel' werd direkt afgevoerd. Aanvoer nieuw materiaal werd gedoseerd.

Verbeterpunten:

Review door Eef

Geplaatst op 23-12-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben zeer goede ervaring met het bedrijf.

Positieve opmerking:
Dhr. Hek sr. maakte gelijk een schets,zoals wij het voorstelde, om het douche gedeelte aan te passen met een lage instap. En met name geen opklap stoeltje maar een gemetseld bankje. We genieten er nog iedere dag van.

Verbeterpunten:
Neen

Review door Jan Linnenbank

Geplaatst op 22-12-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijk en deskundig. Volgens afspraak gewerkt. Prijsopgaaf conform de factuur.

Positieve opmerking:
Afspraak = afspraak

Verbeterpunten:
Niet echt

Review door Jan en Ria Sips

Geplaatst op 03-04-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Correcte advisering zonder opdringerigheid en verkooptrucs. Een eerlijk verhaal over de kosten.

Positieve opmerking:
Zie hierboven.

Verbeterpunten:

Review door Henk van Ede

Geplaatst op 21-02-2017

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij hebben hele goede ervaring met de fa. Hek. De fa. was ons aanbevolen door enkele mensen en daar hebben zeker geen spijt van. Alles is volgens afspraak afgewerkt . Wij hebben dan ook niets anders dan lof .

Positieve opmerking:
De deskundigheid van de installateurs . De snelheid waarmee kleine probleempjes worden opgelost . Het overleg met ons als klant. De kwaliteit van de producten .

Verbeterpunten:

Review door George Boon

Geplaatst op 30-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit en vakmanschap.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Machiel van Dam

Geplaatst op 09-12-2015

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is uw ervaring met dit bedrijf:
Vriendelijke en vooral deskundige vakmensen. Proma prijs kwaliteit verhouding.

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.8
9.8 van 1 10
27-12-2017
Waardering van onze klanten Afwerking & correct
Reviews - Nieuwsbriefblok
 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties